Monday, October 3, 2011

*PROMO* RM0.50 CUTE DOORGIFT BOXES (TODAY LAST DAY-END IN 8HOURS FROM NOW)


 Quick entry!

Sayangs! i nak share ni ngan u all..
cepat grab this deal..! ada brape jam lagi.. i already bought 50boxes for rm25 okeh!! sesuai untuk doorgift solemnization nite..
(thanks to BBF yang share smlm)

checkout HERE..
8Hours to goooo... ;)
.
.
.
.
another promo i grabbed..is this..RED VELVET CAKE 
(sedap-sedap belaka's still the best but this is cheap!)

looks tempting.. yummeh..also another 8hours plus to goo....


so ape lagi cepat grab..! :D


meowluv~

11 comments:

eyanne said...

murahnya... rugi klu xbli hehe
Td baru je mkn cake red velvet, my opismate buatkan :)

Hidayati Farhan said...

renee, sggh rajin la awk kan. saya x bli pon boxes kecik2, harap dari free beli kad je. hahahaha

Lia Lomi said...

wah!!.. kek tu nampak sodap. :)

:: FrappoFrap :: said...

wah !! best nye... agak-agak tahun depan ade lagi tak renee dear.. huhu

:: FrappoFrap :: said...

wah !! best nye... agak-agak tahun depan ade lagi tak renee dear.. huhu

Renee Meow said...

poyati♥ok la tu, lagi jimat kot kan..mcm i sumer asing2..nak tunggu pameran pengantin lagi satu le kalau nak beli cards yg dpt free boxes tu.. huhu..

lia♥kannn...! i like red velvet cake.. ;)

frappo♥dear next year xsure ler..i pun wedding next year gak, but mane2 i tgk murah skang ni, i grab je trus.. so nanti last2 minute x kelam kabut n nyesal..haha ;p

:: FrappoFrap :: said...

ye ke ? waaa... how to order ea dear ?

cheQmOomOo said...

suke gk bli deal2 cenni :D

nida-razak said...

renee..memang murah kn doorggift tu..x grab ke?

Renee Meow said...

nida: i da grab pun... ;) tu yg share ngan u alls tu.. rasanye arini ade lagi taw.. ;)

:: FrappoFrap :: said...

finally i dah grab this lovely boxes !! tapau habis la... :) thank renee for ur info ni :)