Thursday, October 27, 2011

HAPPY..!! THANK YOU AIRASIA..!! :)

Korang..!!!!

OmgOmgOmgOmgggg....!!!! im so happeyyyyyyy...!!! happy sgt2 x terkata.. arituh i ada share ngan u alls yg my AK hornymoon ticket to bali delayed until malam kan (HERE). Mmg mengamuk i time tu sbb delay smpai ke malam and then kalau nak tukar kene byr smpai rm500 seorang..dafuq?!

But guess what?!! AIRASIA just called me and they offering me other earlier flights without any fees or additional charges!!! ALHAMDULILLAH... :) happy sgt2.... i guess after i contacted them, complaint kat twitter AIRASIA, complain kat email, complain kat website dorang, dorang take note and kecian kan i yg nak hornymoon ni kan..hehehe.. hopefully there's no more changes or delays lagi.. kalau sejam-dua tu okay lagi la.. yg dulu tu flight dari 11.50am tukar ke 8.25pm, sampai almost midnight..gile ke apo..?!

So my arrangement kat bali will be on..! weeee.. Insyallah malam sampai sana ada small ceremony/reception. But sorry cant share all details here due to personal and respect of privacy. Yeayyy,....! THANK YOU AIRASIA..!! You guys made my day.. you guys are awesome! :D



meowluv~

13 comments:

Nadya Zahid said...

alhamdulillah renee :)
wow...u wat reception kat bali ke?bestnyeeeee

Renee Meow said...

tq dear.. alhamdulillah..syukur sgt2..happy giler bila dorang call ckp boleh tukar FOC..hehe..rezeki :)

aha, we ada plan buat small recep kat situ da alang2 kat 'island of love' kan...but i wont be sharing the details here..it's a very2 private ceremony.. :">

sk said...

lucky u renee!! nnt klu airasia suka2 hati tukar flight lg, i pon nak complain byk2 mcm u buat la. hihihi

cik nora saniey said...

jgn lpe upload pic...wahhh bestnya wedding tepi pntai...

~ NANA ~ said...

wahhh rezeki u renee! bestnyeee

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

alhamdulillah...

*clap clap clap*

semua semuanya d lancarkan yeaa renee... :)

oshinz said...

ha.. nasib baik AIRASIA take note. sebab dah kena serangan bertubi2 kot secara pukal. =)

Hunny Kitty said...

wahhh ada recep di tepi pantai kah? hehehhe

Restless Bitch said...

So nice!! haha congrats babe! wish u get d best on ur honeymooonnnn!

AyureQ said...

Happy for you dear!

Iyrin said...

Alhamdulillah..
best nye dear ada recep kat bali..
post gambar banyak2 nnt plsss

Atiqah Ahmad said...

wow! reception kat bali!! best nyeeee. ohhh, sudah follow and link anda. salam kenal. :)

Cik Hazz said...

alhamdulillah beb.. next time klu AA ada buat hal i will do same. hehehe.. ;p