Friday, October 21, 2011

ATTENTION ALL BRIDE-TO-BE BABES..!!


 Meowternoon..!!

Hear yee.. Hear yee...

Attention to ALL BRIDE-TO-BEs (B2B)

YES I MEAN YOU.. *winkwink*

You are all cordially invited to our BRIDE BLOGGERS FOREVER (BBF) BLOG..
here it is.. click HERE or pic below..
What is this BBF BLOG about? i copy+paste ayat admin (aka Lynda+Farah)

Objektif group ini adalah untuk mengeratkan tali silaturrahim dan memanjangkan tali persaudaraan antara kita semua. Ada dikalangan kami yang sudah saling kenal mengenali dan ada yang baru berkenalan melalui group ini. Blog ini sebagai landasan untuk kita semua berkongsi maklumat dan pengalaman. InsyaAllah dari hari ke hari, kami akan berkongsi dengan anda semua blog-blog mantan dan bakal pengantin yang mungkin dapat memberi inspirasi.

Before this BBF blog wujud, there's only BBF GROUP in facebook.. yeah and tak sumer tau about this bcos it's private becos pada awalnya untuk b2b blogger aje.. kat situ lah kite share ideas and everything..situ lah tempat kita mengadu, mengumpat, mengutuk (haha ;p), share ideas, share vendors, share good/bad experience, review bad vendors, review recommended vendors..macam2 lah..sometime bende2 yg xberkenaan pun ada.. to me every each one of BBF members are like my sisters.. YES, MY SISTAHS.. U ALL DAH MACAM FAMILY OKEH.. (terharu tak?terharu tak? ;p)
so gimme a hug..! hehehe *GROUPHUG*
So here, maybe boleh la share2 sumer2 ni ngan sume.. ex-b2bs can share their experiences, and b2b can also share their wedding preps and macam2 lah..i pun xtau nak explain camne cos i kept on repeating the same thing.. TATAPI, i think kat BBF blog ni kena cover2 sket kot..cos it's not private as BBF group in fb...

Aaaanyways, im so happy that they created this BBF BLOG.. kudos to admin 'Most Fabulous Bride 2010 by 4weddingku' PUAN LYNDA (nak mention jugak ok?! ;p) and PUAN PENGETUA BBF FARAH FATIHAH aka hot mommy to be.. So ehem2..when's the next gath people??? hehehe.. *hugs*

first BBF gathering..oops i xde time nih, sbb ada hal lain tp xingat...
*wish i was there thou* T_T

 Ok till then lalings, daaa~



meowluv~

15 comments:

erin moshimoshi said...

erin dh join !!

hazlynda kushairi said...

Thanks babe for sharing. Hugsss!!! We will try our best to make this happen ;)

Fariza said...

grouphug juga :p
fariza pun xda time ni.
uruskan preparation tunang T_T

LisaLisut said...

if ade i want to joinnnnnn :)

FARAH YASMIN said...

i wud love to join too =)

nuraien said...

bestnye..nak join..=)

Rina Hamid said...

i've already join thnx to u renee :)

hugsss!!

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

sangat best bila semua berkumpul ramai2.. one day have to join juga!! *grouphugs*

Asfiza said...

wow..bestnyer..

salam perkenalan dari asfiza :)

http://asfizashary.blogspot.com

nida-razak said...

best kan bbf da ada blog khas...credit to lynda n farah...bile next gathering..nk join..hehe...gruophugggssss =)

Huda Luna said...

reneeee invite la i dekat bbf dkt fb
T___________T

Renee Meow said...

alala jgn merajuk..tehehehe ok2..malam kang i on fb i invite u kay?? :D *hugs*

YanaMIB said...

nice group..org da kawen bley join gak ke? hikhik =)

Renee Meow said...

yana:ehhh voley je la.. u kan mmg b2b blogger gak.. :D visit blog BBF eh.. ;)

Nina Juhari said...

nak join jugak.. salam kenal semua :)

http://ninajuhari.blogspot.com/