Tuesday, July 5, 2011

CONTEST : SHOES GIVEAWAY CONTEST By ABSOLUTELYGORGEOUS!! (I WON!!)

Meowternoon ladies..!! 


Wee so happpyyyyy....!! YEAY I WON...!! ALHAMDULILLAH..! :)


*NOTE: THIS POST BUKAN NAK MENUNJUK YER..JUST NAK SHARE MY HAPPINESS + PROMOTE*

Sorry actually dah lama nak post entry ni tp lupa daa.. hehe.. Thanks so muchie to AMY and Absolutelygorgeous By Amy .  tq sgt2222, serious mmg xsangka..dah la last minute entry cos at first i mmg xnak join (rase mcm xkan menang kan)...

Congratz too to Nora Kerel & NoorLaila (sorry lupa ur blog add). Entry lain2 pun bleh tahan sumer best2 siap ada yg colours lagi okey. kalau i jadik Amy mesti fenin.. this is actually my first winning for any blog contest. Alhamdulillah rejeki.. hopefully there's more to come.. hehehe...AMIN!
The prize?Of course u get your own customized dream shoe..! Since i da ada recep shoes (here kalau rajin nak baca) so the shoes will be used for my solemnization+dinner. It's exactly i like sketch here from my contest entry (contest entry-here) cuma colour je xsure lagi...




Sexay tak?? ;p

 Inspiration from here..  :) combination of both designs.. 
cuma the sole(tapak) nak tebal sket like my drawing.

After raya nanti nak meetup wif Amy to measure kaki and discuss bout it..
Cant wait for next year, mmg dah verangan2 pakai kasut ni time solemnization...bila duduk kat bantal nikah HARUS kuarkan kaki sikit supaya nampak kasut nih kann.. haha.. this shoe will definitely have it's own DRAMA and i'll make sure this shoe makes a statement! haha ;p
So u all yg still cant find the RIGHT WEDDING SHOE, 
Customize ajo senang.. xyah nak pusing2 1shopping mall to find the shoe.. 
Or u can rent!
Here are some samples from Absolutelygorgeous By Amy








 SO DIVINE!! cantik gilerss.. ada byk lagi okehh..so whatca waiting for? Like her FB Page yah...


ok till then alls..daaa~
meowluv~

Renee meow


19 comments:

K.I.N.A said...

sgt comel ok ur dream wedding shoe..:)..congratulation renee!

UyaRayza said...

suke ur shoes design hehehe..sgt5 rare hehehe..nice hehehe..ala ayu2 hehe

LisaLisut said...

1st of all congrats Renee :) :)

kalau mata i tak silap la,kat Lewre OU aritu ade design mcm u sketch tu.hehe.tp harga dia mcm mahal so u r lucky sbb dpt free dr amy! :)

zimie said...

cantikk nye kasut renee.seriussss.sangat bertuah u menang! ;)

Renee Meow said...

kina❤tq dearie.. berkat dari kina nieh.. hehehehe ;p *jgnmare*

uya❤ayu tu harus okay.. nak jadik mcm uya ler..cute2+ayu gitu.. :D

lisa❤thanks dear.. :D hehehe alhamdulillah rejeki.. atleast bleh pakai for other occasions too. ;D

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

♥ Kasut Pink ♥ said...

Congrats renee.. Design kasut mmg superb, lain daripada lain.

reena said...

Congratssssss!

Rezeki org nak kawin namanya ni :D

Renee Meow said...

zimie❤tq so muchie dear.. ala biase2 je kot design tu.. yg penting romantic+glam.. haha ;p

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Renee Meow said...

amy❤ouh really?? waah.. i tgk dream shoes org lain pun superb gak.. but anyways, thanks again dear..

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Renee Meow said...

reena❤tq dear..alhamdulillah.. hopefully byk la rejeki nak kawin tu..hehehhe.. AMIN! :D

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

nida-razak said...

reneee..ur wedding dream super gojes ok..suka part bunga depan tu..congrats dear.. =)

=MissRynn= said...

cantik wehh!!! jelessss!!! sob sob sobb... anyway congrate dear

iedaurora said...

congrat renee! bestnye jeles..

Hunny Kitty said...

bertambah cantik dato dengan kasut ni nnt.....hehehehe

Cik Hazz said...

congrates Renee!!! pandai sketch nor =)

my dinner reception almost sama mcm gambar inspiration tuh. from Lewre. beli time Parkson ada sales haritu. ngeee~ but i'm sure yours lagi superb sbb ada extra bling2 at the back. nice!! ;-))

choclairissa @ intan said...

congrats renee..jangan lupe snap gambar kasut time kawen nnt n tempek kt blog ni k :)

Cik Puan Nadia said...

congratulations renee! :)

~ mizzAmy ~ said...

congrats renee!! and thanks for the entry. insya-Allah, will try my best to make ur dream shoes. =)

~~Miss iLa~~ said...

Tahniah renee!! cantek gile kasut tu!!! ;)