Friday, October 15, 2010

WEDDING ENTRANCE GAZEBO@TUNNEL



Hye all yg tgh kekenyangan tue..hehe ~


chantek x? credit pic Nas Great Ideas

Lagi satu entry pasal.. ENTRANCE GAZEBO@TUNNEL.. actually i dunno wat to call it.. but for my wedding for sure i nak dis bende entrance tunnel nie xkisah ler wat kat umah ker, hall ke or hotel. I dah siap terfikir2 nak wat colour per, design camne,etc,etc.. biase ler verangan uuuu.. hehe ;p How bout u all?

Yang byk wat entrance2 gazebo@tunnel nie is NGI (Nas Great Idea) and Dicky (Dicky D Fabulous)... I suke sgt2 especially kalau byk bunga2 yg jatuh2.. confirm ramai nak bergambar kat situ kan.. Kalau xmampu nak pakai service NGI or Dicky (dorang sumer 10k and above kowt? *pengsan*), kite bley DIY sendri jer.. cuma nak ade gazebo jer (mane nak carik?), n then kite gantung2 ler bunga2 sendri atau ribbon2 berjurai2 kat bwh gazebo tue.. letak byk2 mcm pic bwh nie.. suka sgt!! :)


WEDDING ENTRANCE GAZEBO@TUNNEL


*cred pic to Dicky
nak camniee..chantek sgt okeeee... :)

*cred pic to Dicky
ni wat kat umah jer..chantek kan? i lg suke kalau colour pink+purple+putih..
sukaaaa
...*berangan*

*pic cred to Nas Great Idea
yang ni CHUN sgt2... untungnyer bride niee..huhu~
see, kalau kite tgk betul2 bukan susah nak wat bunga jurai2 tue..(chey ckp je pandai, blum wat lagi xtau..hehe ;p)




meowluv~

Renee meow
http://reneemeow.blogspot.com
http://reneemeowwedding.blogspot.com
http://reneemeowshop.blogspot.com

7 comments:

thezaila said...

masya allah.. semua nya sangat chantek.. i sooka sangat... bila tiba towards the end of the ceremony rasa mcm "boleh x jangan habis... "
huhu.. sooo not gonna happen

anaztasias einz said...

cantiknyaaaaaaaaaa. nas great idea selalu tampilkan kelainan kan

Durruz said...

kalau cntik mcm ni..tamo ganjak dari ctu. dok pose aje xabes2. tayah outdoor bagai2. haha

ummphs.. said...

canteeek! :)

~ mizzAmy ~ said...

chantek.... sekarang mmg trend macam ni kan? tak susah dear kalo nak buat sendiri pun. tapi kena kreatip sikit lah supaya tak kuarkan budget yg byk.

Renee Meow said...

thezaila + anaztasias + Duruz + ummphs :

chantekkan.. ni baru brape pics jer yg i jumper kat mr. Oogley (google), ntah2 byk lagi wedding2 yg dorang wat entrance gazebo nie.. huhu chantek sgttttttt.... :)

Renee Meow said...

mizzamy : tu ler tgk pics mdm xsusah nk wat..tp yang gazebo/pergola tu mane ler nak cari nanti..confirm tu mahalnyer.. yg part bunga2,ribbon2,crystal2 tu ok ler kot mane2 bleh dptkan.. ;)


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com