Wednesday, March 16, 2011

HOW DO U FEEL....?

SobsSobs...

Korangkorang.... ape perasaan u all bila org terpenting dlm family ckp kat org lain yg dia dah bosan/xsuka dah bila kite call tanye berkaitan wedding prep kite? sedey x? dis is wat's happening to me... im trying to be strong here but still i rase sgt emo n sedey giler ayam.... Aren't they supposed to be excited with my wedding? Naper bile i call xckp je atleast i xkan call tanye pape lagi dah...? Naper depan i or dgn i okayyyy je? bukan i ckp bende annoying pun, normally juz tanye opinion n dpt agreement dorang..

Im just doing my early preparations for them jugak? wedding family member lain2 dulu bising bila wat prep last minute.. dulu2 mase wedding family member kawen buat decision wifout their consent mesti dorang marah..skang nih bila i wat prep awal camni lak..? bila i call for permission camni plak? seriously i feel sooo left out..im trying to be stong but i cant.. seriously like a stab in ur stomach.. dah la bday pun macam xkisah.. omg im so emotional right now... so how do u feel if ur in the same situation? :(

p/s:btw yes im crying at this moment... :(
sobsobssobs..isk..isk..isk..iskk...







11 comments:

Adawiyah A.Halim said...

kite satu kapal la yunk..my sis xberapa amek port sgt dgn my wed..apa bole wat..dia akan dgr cite i..tp dia kurang berminat..u cr jela org yg berminat nak dgr cite kawen kite ni..k..chill yaaa...xmo emo2 k..
smile =)

Rilla said...

Sayang, tamo nangis-nagis *peluk Renee kemas-kemas*

If I was in your shoes, sedih jugak. Tula kadan-kadang risau nak discuss pasal wedding kerap sangat dengan family sebab takut diorang rimas. Tapi nak buat tanpa consent diorang, serba salah pulak. Kita cuma tak nak susahkan diorang kan? Try not to be too sad okay? We all BBF kan ada? You know we're all ears for you.

h e r n y z a r said...

as'salam renee... u must be strong in what ever situation... you have us.. BBF always be beside you... be tough oke dear... dalam persiapan perkahwinan kesabaran itu penting... semua tu dugaan buat kita yang nak kahwin... berat mata memandang berat lagi bahu memikul.. sara faham keadaan dan situasi renee.. in any how... it's all from Allah.. tabah k dear.. XOXO~!

HanHan said...

dear.sabarla..banyak dugaan kan sepanjang preparation kahwin ni..
i bujang lagi so takde experience on my own wedding.tapi sister and brother's wedding dah kene dah..sedih sgt bila family members ckp/kutuk mcm2 kat blakang..sampai nangis on the wedding day :(

fira. said...

renee.. jgn la sedih.. mungkin org tu tgh tertekan mase tu thats why he/she come out with such statement. i pun pnah terfikir kalo i asik ckp psl my wedding je nnt org lain boring x.. wht to do, b2b mcm kite mmg annoying pade sesetgh org. they may have their own reason. u jgn susah hati.. if org tu mmg rapat dgn kite, insyalah they dont mean it.. just take it on the bright side. only u know what's best for u.. cheer up.. ksian i tgk kucing tu nangis. alolololo.. meow2..

lovelyadibah said...

*hugs* renee dear! Jgn sedih ok! Things happened for reasons.my opinion, he/she just felt suffocated kot with your everytime-meet-talk wedding-kinda- thing kan?

Pendapat i,maybe just jot down in somewhere first or maybe just tell us the bbf..ecececeh..gedik jap.
Then,when the choices being narrowed down to fews br gtau.ok x??

Senyum k!:)

Cik NeyNa said...

dear..
diorang annoyed with you??
dont worry u can call me...
me loveeeeeeeeeeeeee talking about wedding at this moment..
emel me yaaaa...or add me on ym..

noraz_rina@yahoo.com

~ NANA ~ said...

dear.....xmo sedih2 okey...takpe la, if dorang xmo amek tahu, u buat je sendiri okey...

lagipon B2B macam i ni kan ramai, we love to hear everything about wedding :)

veesakura said...

dear, namo nangis2 la. nanti bengkak mata u. erm, dorang tengah stress kowt, tu yang cakap camtu. be strong ek dear

~ mizzAmy ~ said...

lor... sabar lah renee. ada org yg akan cepat boring if kita keep talking the same thing. tambah plak excited hal kawin ni kan. the best solution, u carik someone else yg ada rasa excited bila bercakap hal kawin. ur mum mungkin?

nizabeba said...

babe, i faham prasaan u..jgn sedey2 k..tp kalo i pon mst terasa jugak bile sgt terang2 dorg ckp camtu...mcm kes i, walopon diorang x tros terang, tp bole nmpk dorg mcm x amek pot sgt bile kt mntk opinion or story mori psl wed preps..huhu..thats why i refer to BBF & b2b bloggers..because we are all preparing for our event & sharing the excitement together2..rite..

*hugs renee*
we all BBF love u!