Tuesday, March 8, 2011

28!! (PART II)

Hola beautiful brides..!! Hola beautiful ex-brides..!! Hola readers..!!

eh luper, Meeooooowww all.. :)

Hehe.. Well, i have been 28years old for 8days. How do i feel? well mixed feelings... kdg2 rase fabulous sbb sumer ckp i xmcm 28 (haha perasan tul), kdg2 rase tua (dah nak 30!!), kdg2 rase mature (padahal still suke cute stuffs n main games), kdg2 rase sedih n sayu (cos family mcm xkisah), n kdg2 rase happppyyy sgt2 (thanks to my meowgagah)...... 

Yeah mesti u all tanyer naper sedih, well first thing, this year family mcm xkisah je.. xde nak celebrate pre-bday dinner or post-bday dinner like they also do every year.. no gifts like past years.. oops bukan materialistik ok, tp dat feeling of excitement family meraikan bday kite tu xde..none!yada!null!zero! T_T just because my bday is the 1st of the year (among our family), sumer wat mcm dunno je.. adik bradik yg stay dekat KL xde pun nak menjenguk ke ape... haish teremo plak kan... T_T xpe la, atleast dorang ade wish..bersyukur jee...

Anyways, dlm sedey2 tu ade la happy gak.. i received loadddds of wishes kat FB n oso B2B BBF frens.. terharu..!! kalau bleh nak jadikan u all sumer bridesmaid i, voley??? hehehe verangan je lebey.. ;p Paling happy is my meowsayang wif his non-stop wishes n keeping me happy... mula2 mcm sedey sket (dlm hati) dia xajak bday dinner ke ape, tp i phm sgt2 la skang ni byk bende nak saving 4kawen kann. so dia saje konon xde nk bwk i celebrate bday dinner, pastu ckp sorry xde hadiah la, ape la, etcetc... tgk2 malam tu dia bagi bday present yg i sukaaaaaa sgt222..!! tq so much sayang..!!! i love it...! muahmuah!! oopss.. ;p n oso, dia bwk i gi uptown shah alam n we all shopping..(eh terbalik, shopping dulu, pastu baru dpt present) haha sukaaaa... altho kat uptown je, i mmg xkisah.. cos im not brand conscious kinda person.. kalau brg2 tu x ori i xkisah..as long bende tu chantek n murah, i suka :D )

tq so much BBF frens..!!
tq so much B2B & ex-B2B frens..!!
tq so much family..!!
tq so much strangers in FB..!!
tq so much my one n only meowsayang..!! i heart u.. :)


taraaa.. ha ape tgh sembunyi tueee.. dia shyshycat.. ;p

taraa..cute teddycat from my love...awww schweet sgt2222.. i love u sayang..!! :D suke sangatsangatsangatsangat... 
(best kan bile ur partner understands u n knows wat u like? teehee)


kat uptown we bought these.. sgt2 berbaloi.. hehe ;p
pinky slingbag rm20
dark purple handbag rm25. mmg time ni kene jugak beli handbag cos yg dulu punye da hancur.. i ni jenis pakai satu handbag lama2 sampai lebam.. haha.. da pulak xbrand concious.. org pun pelik nama je anak nenek tp xde gaye langsung..baju2 plak pakai fos n reject shop aje.. hehehe ;p
dis is my previous handbag given by my hot aunty irene. sorry aunty, i really appreciate it.. tp i jenis pakai sampai lebam, malas nak tukar2..
handbag paris hilton yg da hancur.. T_T cube tgk dekat2....
haha..tgk tu.. sampai berstapler2 n siap ada pin lagi.. hehehehe.. nampak sgt i needed a new bag.. ;p
i duno wat to call dis? ala2 snowcap yg mcm dato ct pakai tu.. mula2 mcm xnak beli cos my meowgagah n SA tu ckp mcm 'u know who'.. tp bile tgk mcm ok plak ngan muka bulat i nih..at d same time ade gak rase perasan mcm tutt.. haha ;p we almost fooled most of d people kat uptown tu.. ramai siap tegur lagi macam 'u know who'.. haha *evil* dis thingy cost rm15 xsilap. my meowgagah bought an army cap rm20++ xingat le plak cos kedai dia d first we all pegi..
his+hers fipper slippers..(his punye dia dah pakai-xsempat nk take photo) dulu we had d same slippers too, diff colour.. hampir setahun gak pakai, so it's time to buy new ones.. but dis time same colour black.. price rm12.90 each (last rm10.90 jee)
our his+hers fipper slippers..beli exactly last year.. :D fipper slippers ni mmg bagus. it's comfy (esp for us wif big feet) n tahan lama. now buat simpan umah je buat slipper cuci2..
hermes purse.. hermes tuuuuu..haha...dis is no ori ok.  i bought dis bcos mmg xde purse, asyik pakai pouch felt pink i tu je... plus 1st i tgk ni trus suka.. cos xnmpak mcm cikai sgt n seriously looks expensive.. price? rm25 ;)
cool weapon keychains for my bro n for my meowsayang.. cool eh? im a gamer so to me dis is soo cool.. rm10 each (next time i bleh dpt murah-thanks to d shop owner yg sgt baik.sape nak borong bleh contact i k)
me wif d snowcap thingy... yeah i bulat.. but cute..! haha ;p
thanks to my hp cikai pic xclear.. T_T
me n my meowgagah.. :D
thanks to my hp cikai pic xclear.. T_T
  
*hearts*
thanks to my hp cikai pic xclear.. T_T
yours truly.. :)
weeeee.. me at office wif my cute teddycat...!!!! *muke ngantok*
p/s : a few days back before i dpt teddycat nie, i ade post cute pic cat kat fb my sayang, colour pun camni.. giler psychic la i nih..!! hehehe ;p







10 comments:

~ NANA ~ said...

byk shopping...hehe

btw muka u dah ala-ala dato siti bile pakai snowcap tu...hihik

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

teddycat tu comel!!!! amboi.. shopping gitu. sis, happy belated birthday ya.

Nadya Zahid said...

renee..happy belated birthday...
dear...u tau x muke u sebijik mcm CT Nurhaliza!
HUHUHUHUH :)

nizabeba said...

tomeynye meow2 tu..hihi..mcm tuan die.. =)
p/s: best kan bile dpt surprised..hihi

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

tak kisah branded, ori tak ori, murah ke mahal janji ikhlas & dibeli dgn penuh kasih syg kan? Neway, hepi besday ya :)

pssstt.. cute la pakai snow cap tu..

Ainee Cumi said...

Itu panggilnya beanie lah sayang. Coemllah u pakai beanie tu, seswai ok dengan bentuk muka u.. Banyak gila u shopping, ni bukan budget ni. Bestnya!

ettyzukhair said...

renee dear...sebijik gile siti nurhaliza bile pkai snow cap tuh!comeeeeeeeeyyy!!!

yUmIe said...

i rse,u pakai selendang tue lg sejibik ct tau.hehe:)

Rilla said...

Assalammualaikum Dato' Siti. Boleh Dato' ceritakan apa perasaan setelah beruumur 28?

Eh..cop..Renee rupanya, ahaks. Rilla pun nak beli topi bulat tu, tapi sampai sekarang tak beli-beli, hahah.

ElyaElmo said...

renee..macam dato' sitiiiiiiiiiii..weewitttt :D