Friday, December 14, 2012

MY WEDDING : TANDANG RECEPTION MAKEUP


Meowmeow..!! Salam jumaat.. :) tengtengteng... 

*WARNING - entry panjang berjela*
 
inilah masa yg dinanti-nantikan oleh i.. dan juga korangs? eh? heheee...

i mmg dah lama nak share pasal MUA i untuk tandang ni.. walaupun ramai dah tau sape kah MUA i time tandang ni, i nak jugak share pasal dia cos she's my favourite MUA..! wah gituew..


if u all ade follow n remember i penah share pasal my MUA ni..
 ni link dia HERE and HERE

Inilah orangnye... kak lela aka..
LAILA ROHANI TV3
photo cred from syaliszlovebubbles.. ;) huwa mcm nyesal x snap pic ngan kaklaila..luperrr..

Orangnye sgt2222 baik,cool,very humble person,sporting,x berlagak,x byk potpet n macam2 lagi la..yang penting, touch yg sgt2222222 flawless..! i xtau la brand makeup dia pakai ape, but hasil dia perghhhhhhh i xtau nak ckp ape.. i mmg rasa gorgeous gila after dpt sentuhan kak laila.. yg bestnye dia berjaya buat hairdo i yg sgt perfect, kemas n super cantik.... 

Kak laila juga yg introducekan i pasal NAPCHON-A yg bleh buat mata putih segar mcm kena edit...mmg bonus that part la.. since dia kan MUA utk tv3@media prima, mesti dia tau all the secrets untuk artis2@personality kelihatan gorgeous n presentable.. 

Honestly, mmg perasaan rase best sgt222, mmg feeling2 artis@princess@pengantin haritu.. heheee.. ;) mmg bersemangat n x moody langsung sepanjang majlis.. (x mcm time sanding..hehee ;p)

Ni reference i utk tandang.. nak rambut ala2 mcm 2pic ni..
 
atau yg ni..

Alhamdulilah mmg hasil kak laila buat sgt22222 memuaskan..mmg cantik kak laila buat, seriously xsangka rambut yg i skit dan x cun tu boleh jadi sangat cun..!! korang tgk la, ok x? heheeee...

So jom tgk pics?? tapi jom ktte tgk hasil2 kak laila yg lain2 dulu sebelum tgk pics i yer (ye lah kan i dah byk kali tempel kat sini..hehe)

 

adehhh sumer lawa2 kan.... ;)

Okay here are my piccas pulak...
*random pics credit to Musartworks, Detik Indah, frens and guests- thanks all!*

photo by puan hellokitty kite.. ;)
 photo by puan zimie kite.. ;)
 photo by puan hellokitty ;)

ok ni pics dari bersiap..

ni pula yg dah siap.. ;) ni yg closeup pics so u all bleh tgk details sentuhan kak laila..ecewah.. ;p


alamak sumer closeup..how about pic yg x closeup?
ngeeee.... heheheheeeeeee *blushing tetiba*

Until now i mmg 500% highly recommend kak laila as ur MUA.. dia mmg best..! and she's my favourite among all MUA wedding i.. eh sebelum salah phm, sumer MUA i mmg best n puas hati dgn svc dorang, but among all 3 MUAs, kak laila is favourite..!! kak laila ur the best..!! thank you so much for making me feel beautiful and gorgeous walaupun sebenarnye tidak.. hehe... i love u akak..! semoga akak murah rezeki and semakin letops than ever.. ;)

Gals, please hire her..!!! (paksa)
Laila Rohani TV3
017-3470335
 or if nak checkout her FB

Kalau u all susah nak contact dia, means dia busy with fulltime work as a in-house makeup artist for TV3@Media Prima... so maybe dia dpt reply time dia free or off day.. keje dia ikut roaster..

KAK LAILA ROHANI TV3 IS HIGHLY RECOMMENDED..!!!!
*pergh announcement* hehee.. ;p

Okay that's all ladies.. rase puas hati n lega dpt share all my MUAs for my wedding..heheeeee... ok daaa~~~~

meowluv~

2 comments:

adikmisya said...

agreee!!!!!

I time nikah/mlm berinai/sanding pakai Kak Laila.. :)

Nadira M N said...

cantiknya...sweet je..rasa nk hire dia juga utk my wedding...wee...