Friday, December 21, 2012

THANKS FOR THE REVIEWS ;)

 Salam friday alls...

Baru sedar that i havent done one thing which is very important to me... dah lama nak buat tapi ntah asyik2 overlook je....

Kahwin dah almost 11months, tapi baru skang nak buat nih.. 
OMJ(oh mak jemah) apelah u nie renee...!! *monolog dalaman*
heheeee ;p

I sebenarnye nak BERTERIMA KASIH kepada kalian2 yg rajin meng-review and share pasal my wedding yg x seberape tu... terima kasih ya kawan2 for the sweet reviews/stories/pictures dan juga survey yg diselitkan skali ngan my wedding (ehem2 mommy-to-be kite, puan zimie ;p).hehheeee.....

THANKS BABESSSSS..!!! :) appreciate sgt222.... 

Puan Durian Crepe kite..TATIE (hhehee jgn mare *larik*)
http://lifeaftermarriedwithhim.blogspot.com/2012/02/renees-solemnization_11.html

 ZIMIE yg chomels... I
http://kahwinbetulbetul.blogspot.com/2012/02/review-b2b-wedding-renee.html

ZIMIE yg chomels...II
http://kahwinbetulbetul.blogspot.com/2012/02/site-visit-dewan.html

 HONEY SAKURA @ EIMY yg awesome.. ;)
http://cheritera3march.blogspot.com/2012/02/c3m-90-part-2-cerita-cuti-4-hari.html

 one of my inspiration - PUAN INTAN @ CHOCLARISSA @ BIG BOSS HAPPILY EVER AFTER
http://choclairissa.blogspot.com/2012/02/wedding-review-renee-meow-pusat.html

 'MR' Ayu (bukan review but terharu sgt222-thanks so much babe)
http://mr-ayu-mrs-rudy.blogspot.com/2012/02/purrrrr-letter-to-renee-meow.html

 my gorgeous SIL kak oya
http://begorgeousforever.blogspot.com/2012/02/solemnization-of-renee-faqarudin.html

 Puan strawberry Jamme.. hehee.. ;) p/s: LOVe the pic! i nampak kurus...haha! 
http://contengcontengkahwin.blogspot.com/2012/02/weekend-weddings-renee-kerry.html
http://dia-honey.blogspot.com/2012/02/bbf-wedding-renee-meow.html


Thanks all for the lovely reviews,post,pics, wishes, sumer2 lah... :) And also thanks yg mane2 ada share kat fb, kat group NCOL, group B2B2012, etc,etc... sayang korangs... :)
  
kalau ada yg lain2 do share with me okay...mane la tau i termiss lagi kan (ecewah prasan popular *muntah*) ;p


meowluv~

3 comments:

Rina Ellisa said...

sis sekali pandang macam Dato Siti :)

Zimie said...

hey my name there! hiks. ur most welcome my dear renee. ehh lamanya x dgr cerita. lepas kawen masing2 busy kan!! T_T

iedaurora said...

betul ckp zimie, memasing bz nak update blog ^_^