Wednesday, November 2, 2011

WEDDING WANTS *VERANGAN MODE* (PART II)

Hi lalings..!! how r yaa...
First, i wanna say thanks to all readers for ur support. Thanks for everything.. :)


Okay, tmrw maybe i akan update about my wedding preps, but today since busy i'll just share my verangans wif u all.. hehehe ;p

WEDDING WANTS 
PART II - TOTAL BLISS

.
.
.
.
The place im looking forward to (not all pics lah-bankrupt i kang ;p) for another 100 days.. eh ye ke jap calculate.. to be exact 111 days to go..cant wait to spend time wif my future hubby at this location..aaah total bliss...

and lagi best bila time free boring2, both of us just lepak and lay around kat kerusi camni..perghhh.. dgn tropical drink plak tu.. pergghh.. dgn ada pelayan..perghhhh.. okay ni da over-verangan..hahaha ;p

WANT!!!! kat malaysia ada x camnie? huhuhu...
ada sape2 nak hadiahkan kerusi ni untuk wedding i? hahha ;p

mari verangannnnnnnn... ;)


meowluv~

18 comments:

FY said...

oh my god.heaven giler ok!! love the 1st pic!! perghhh :P hehe

erin moshimoshi said...

pergh renee ni saje ek .. suke wat i sayu auw @!! ceh sayu ek .

jom roger tmpt ni ahhaa

dhiera said...

tempat-tempat macam ni sangat menenangkan~

salam perkenalan!

Khalisa Ridzuan said...

blame u sbb letak gmbr lawa2 buat hati meronta nk ke pantai -_____-

Fariza said...

habis verangan kat atas.
jap lg fariza nk verangan lagi.
hahahahahaha
xpasal2 kena *panggg*

bruce lee said...

amazing!

Iyrin said...

I so want thiss..mahu verangan juga..

Syima Syaz said...

i tak decide lagi mane nak pi masa marriage leave 2 weeks nanti.i apply march kot, masa my b'day...
tgk keadaan semasa, hurm... better stay dalam mesia je lah

A 'n' M said...

babe!1st picture.katne tu? superb gojes gila okeyh!!pls.pls.pls stop making me drool!!hahaha...seyes superb! :)

Hana said...

dear...cantik sgt tmpat tu.nk berangan jgk lah.hehe..sgt heaven kan..

Rina Hamid said...

cntiknyee renee...i pun da mula berangan ni...tapi mampu berangan jela..hehehe

Hunny Kitty said...

sangat cantik ok.....tapi tu la duitnya pun cantik la kalao nak pegi....hehehehe

lysa said...

Ini betul betul perghhh. hahahaha.
kalau lah kawin dengan anak tan sri, boleh lah merasa macam ni.
Tapi malangnya tidak. kekeke ;p

senorita25 said...

Renee!!! ur fan. Cewahh 1st time comment. Tgk pic yg 1st tu pon dah wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh xterkata hehehe. I love u and ur blog!!!

UyaRayza said...

seriously..i suke yg 1st hehehe

Adryna said...

I suka sgt blog u....sbb taste kita sama...hehe.... Anyway u like every of your choice....

Ann@zanyra said...

waaaa...rs mcm nk masuk dlm picca2 tu...love them much!

rina said...

kat PD ade 1 hotel camni kan...atas laut..pastu ade private pool kat dlm bilik...bestnyee