Wednesday, August 24, 2011

MY WEDDING PREP - WEDDING DRESS + DESIGNERS/TAILOR

Hayyy~


fast entry..! yeay made a few calls/emails to a few designers and boutiques..ada yg reply cepat, ada yg still xreply, maybe the fact that they are students so no time to check emails/answer calls...ada yg within budget, ada yg out of budget..ada yg out of budget but i believe i CAN @ MAMPU by end of this year.. haha.. pathetic T_T

Now my head is stuck with wedding/reception dresses..anywhere i surf/blogwalking, i only focus on the dress.. arghhh.. whyyyy...

ahhh dreamyyy...

Ok ciao time, gonna meet my FMIL kat shah alam n berbuka puasa.. lama giler kot xjumpe dorang..T_T

ok till then, TTFN..~ daaa..





meowluv~

9 comments:

Cik Lijah said...

go renee go....!!
dress cantek kot....tgh in gituwwww....
so, why not kan? alang2 da tempah designer dan kumpul duit....mesti nak go for the best..! chaiyok..!

limah said...

i've been ogling this dress too!! Elie saab..'sigh'......

farah fadhil said...

elie saab's byk cantek-cantek
so is zuhair murad
haishhh.. if only la boleh guna duit saidina je kan
heheh

Noor Azwa Abdul Wahab said...

wah rinie... u kawen nest year..tapi dah bnyk eh wat... i ni, mayb end of this year..habok pon tarak... tulun gimme some of ur spirit....

Mr.Ayu.Mrs.Rudy said...

Nice! Tips ~~ please, please do a background search on your future designer... tak semestinya mahal means bagus, and tak semestinye murah tu lousy... i learned alot about choice for my wedding prep... huhuhuhu... ada yg i wished i could turn back time, but obviously tak boleh la kan, kan kan? good luck! muaaahh!

.:shura shushi:. said...

satu je nak ckp!! super duper gojes ook

~ NANA ~ said...

dress sure akan buat u nmpk meletupsss nnti! hehe

Aimifiqa said...

mesti look gojes pakai gaun ni. nice one

~Lieza~ said...

Nie yg suka sgt bc blog Renee..byk info best..pasni info psl dress plak..hehe.. Neway Slmt ari raya aidilfitri Renee..=)