Thursday, August 11, 2011

I NEED HELP T_T

Meowternoon lovelies..

Today mcm xsure nak blog pasal aper... there's a lotta stuffs to share, but duno where to start.. i nak buat review a few wedding artist2..but macam malas pun ada.. pastu nak share a few ideas, tp malas pun ada.. pastu nak join contest lagi, tp malas pun ada.. overall, MALAS.. haha.. isk, mane bleh camni kan, kene rajinkan diri masuk contest supaya menang n jimat cost kawen.. dats my main objective..!! :D hehe..

Anyways, kalau u all follow my last post (eceh mcm la popular sgt)..i ada masuk contest LIKE (lagi.?!!) untuk The Handwriting I Like Style Weddings.my Contest (FACEBOOK). Baru today dpt link dia. So hopefully u all yg dpt online FB, tolong ler VOTE for my sketch ni yer.. hehe.. jasamu dikenang.. :D Actually need help tu jer.. bukan ape pown..jgn mare.. ;p





Hope u all bleh la support i ya untuk contest ni.. sayang u all.. *hugggss* 


ade lagi LIKE contests yg i join..xtau la da close ke tak..tp tu photography contest... bleh lupa plak apa..haha..sape yg ada join eh? Ratu Like Contest cik Hazrina tolonggg... i lupa laa..ape eh?? haha terok tul i..




meowluv~

9 comments:

oshinz said...

kite tolong doakan sis je la ye.. sebab kite takde FB. hehehe. =)

Cik Zimie said...

hehe rajinnnn renee masuk contest!!! goodluck dear!

psst i setel dah pasal dewan tu.happy3.we're officially twins.hahah:P

.:shura shushi:. said...

gud luck dear =)

♥ Kasut Pink ♥ said...

Kalau contest likes2 ni i mmg tarik diri awal2 tapi untuk u renee, i akan vote.. Harus tolong B2B...

=MissRynn= said...

I pun dpt no 2 je tau.. x tercapai hajat ku.. sob sob sob. ehh..ni utk contest photography

Alia.A said...

rajinnye u dear renee! :) i'll help u to vote :)

Renee Meow said...

yeayyy tq all.. u guys rawk..!! *hugs*

Hazrina: da dpt eh result? untuk yg mane eh? i lupa la contest yg photography tu..lupa FB dorang.. ape eh nama photographer tu?? huhu

anaztasias nora aira said...

renee masuk.kitoang vote :)

=MissRynn= said...

chot photography.. :)