Monday, July 9, 2012

Whoopsy...!

Meowternoon bebehs.

Last week on fb, made a status update...


WoahWoahWoah..hold ur horses..! ;p 
excited sungguh korangs yer..hehhee..


Wah comment2 yg i dpt sumer kearah 'itu'... Mus lah ni, saje je tau bikin gempar..hehehehee... Sebenarnye.....
.
.
.
.
 IM NOT PREGNANT, yet.. 
begitulah ceritanye yer...heheheeee... ;p
Sorry lah ye kat u all yg tertipu ngan my status ni.. but thanks for u all punye concern n niat murni congratulate i..hehehe.. thanks for the thought.. hopefully wish2 kalian dijadikan ke doa2 untuk i... :)

I buat status ni cos tetiber tergerak hati nak ucapkan Alhamdulillah.. Rasenyer sejak lepas kawen mcm jarang2 je ucap Alhamdulillah n syukur.. I slalu complain on certain things(dalam hati la.. ;p) n selalu mengenangkan nasib kenapa i xmcm org lain n blablabla..(refering to topic di atas ;p). pastu biasela dgn wedding blues lagi, xabes2 mengenangkan naper wedding i camnicamtu blablabla... So korang jgn tiru i okeh, bersyukur lah dgn apa yg ada.. Serious terasa diri ini yarabi teruk sgt sbb x pernah bersyukur ngan apa yg ada... 

and at the same time, syukur dgn business yg baru nak on balik nie.. Alhamdulillah da ada tempahan untuk hantaran2+deco n byk sambutan yg i terima for Handbouquet Promo... 

Alhamdulillah.. :) thanks u alls.. talk about Handbouquet Promo, here's a preview of latest works.. (hoh sempat lagi promote)... ;p

Famous Hijab blogger Aishah Amin's reception handbouqet 
(rustic+elegant theme)

Tauke SPANX Kerry's Cousin's Solemnization Handbouquet
(sweet theme)
 

For more info, visit ReneeMeowWeddingWorks


And alang2 dah mention Kerry aka tauke SPANX  kan, please visit her blogshop   at http://blogshopkerry.blogspot.com/ for these....



and lots more, especially shaping+slimming innerwear..
for brides, SPANX is a MUST HAVE for ur big day.. 
RECOMMENDED by me....!! ;) Hurry get em before it's too late..! 


meowluv~

8 comments:

Sweet Emotion said...

cantik sgt HB yg peace tu my dear.. :)

Khairiyah aka Kerry said...

apsal aishah punye lg cantik? ni yg tak puas ati ni!

hahaaha

just kidding :p

anaztasias nora aira said...

cantik HB renee wat.. xpe once a bride, always a bride kan :)

miszatie said...

haha i realize jugak people congratz u n etc..hik2...

cha said...

tu psl i malas update status cmtu confirm org ckp pregnant huhuhu

bunga daisy said...

seriously cantik hand bouquet tu

Shakina Farhan said...

hee..mmg macam tu kl org dah kawen bape2 bulan..up status happy mst tny pregnant ke..moga2 lepas ni turn renee plak..cantik ros + carnation tu..

maria fitria said...

reneee.. knp u cakap macam tu? i rase wedding u perfect sgt2 tau.. cantik plak tu.. eh anyway cantik tau u punye hb.. rugi plak x order dgn u aritu...