Monday, July 30, 2012

DAH DPT WEDDING ALBUM.. *WOOHOO!* :)

Atlast..!!!

Our wedding album is here....!!! *happy*

*baru je complain in last entry* tgk2 next day trus my OP sms ckp nak deliver album...*gulps dia bace ke?* heheheee....

setelah 5bulan menunggu, dpt juga akhirnya album nikah+reception+tandang kitorang.. alhamdulillah.. gambar2 cantik, susunan cantik, cuma bride je tak brape nak cantik.. hahaaa... ada la yg cantik sket2, and ada yg muka masam.. T_T

oh sorry xde la pic barang2 tu sumer..terlupa nak snap plak..hehe.. kitorang dpt 2 albums (besar + kecik) and 1 dvd with casing.. anddd 1 big briefcase..cantik casing dia.. bila bawak sumer tu berat woo... huhu xsabar nak tunjuk kat family and grandparent my meowgagah kat kampung time raya nanti.... ;)

here are the piccas...
warning : ke-cute-an n kebulatan pengantin yg melampau...  haha ;p



ye i tau ade yg tgh gelak kan... i tau i ni xlawa, xkurus, xgrand mcm korang...hmmph~ tapi papepun i rase boleh la awesome la jugak.. hehehe.. mcm nak kawen lagi je rase..hehehee...

Skang ni tinggal video reception tandang je from La Televisio.. huhu yg ni laaaaagi la busy dari my OP..mmg sambutan non stop mcm pisang panas.. thanks to Syima.. :) i mcm segan plak nak tanye kat adib... syima tolong plsss..~~~ *kuis2 jari* ;p heheheee.....


meowluv~

14 comments:

Sweet Emotion said...

renee!! cun nye kamu masa wed!! ala.. abaikan je ape yg org kata.. yg penting kita sihat N syg badan kita!

Asfiza Sharifuddin said...

tapiiiii...awak cute tau renee.... :D

.:shura shushi:. said...

ada muka i :)) walaupun kecik, janji ada

u COMEL okay..!

4feet8 said...

renee, awk cantikla. manis sgt. jgn rendah diri okey..? tak baik..
gambar-gambar ni cantik-cantik..

Twins said...

comel je la sis =))

Ainee Cumi said...

Tiap tiap hari rasa nak bukak album. Macam Aini. =))

nizabeba said...

seronok kan dah dpt album.. bole tgk tiap2 hari..hihi..nway, u look gorgeous dear, =)

Rina Hamid said...

amaigad..cantik laaaahhhh..fiwwittt :)

~ a for ana ~ said...

cantiknye!!xsabar nak kawin!hahah... {gediks!}

ade iras2 siti la..hihi..

anaztasias nora aira said...

gojes !!!! xpe dear yang penting kita hepi kan :)

FY said...

suka layout album renee! =) and i like the last page..nice

Jan@Afzan said...

mana ada gelak renee...KAGUM ok! sangat cantik dan marveles pic tau. Semua pengantin adalah CANTIK...Jan pun jeles tgk pic renee cantik2 sgt...

Zimie said...

love the piccas!! takpe la renee, yang penting time wedding, u rasa u lah orang paling cun vogue kababom! heheh i pun nak kawen lagi sekali voley tak :p

cha said...

kan. bila tgk gambar kawen rasa nak kawen lg sekali huhu. btw u sentiasa comel :D