Friday, January 27, 2012

CONTEST : ANAZTASIAS SPA GIVEAWAY

Meowning sweethearts...

*WARNING* LONG ENTRY BEBEHS.. ;p
Yeay another contest! sape nak join? Cik nora, eh Puan Nora kita organize giveaway contest sempena penubuhan facebook anaztasias tie the knot.

 
Okay from title post pun da bleh nampak kan?yeaah..rasenyer mesti sumer teruja bila nampak word SPA kat situ.. lagi2 kite yg bakal pengantin ni, mesti la suka kan?? ade ke org xsuka? or another word, ade ke org xtau SPA ni?

meh kite intro2 sket yer.. 

apakah itu SPA?

 
 
APA itu spa? I think ramai tau spa but xtau apa betul2 maksud spa, and apa kegunaan spa. SPA atau Solus Per Aqua , bermaksud terapi air. Mengikut peredaran zaman, spa berkembang menjadi sebuah pusat kecantikan, merawat tubuh, kesihatan, kesegaran dan nyaman. Spa sendiri merupakan suatu rangkaian perawatan yang terdiri dari terapi urutan seluruh badan, lulur/body scrub, masker pemutih, terapi musik, aromatherapy, mandi susu/mandi aromatherapy dan snek seperti kuih-kuih dan minuman teh panas yang menyihatkan.

Ape manfaat n kebaikan SPA ni? rawatan2 spa ni boleh menghaluskan, menganjalkan, memutihkan dan memberi nutrition pada kulit, mengendurkan ketegangan otot, detox badan untuk meningkatkan sistem immune system kite, stress reliever, anger n depression reliever, mencegah allergy (ye ke?i baru tau ni ;p hehe), dan juga mencegah tanda-tanda diabetes.

Besides that, bleh mencegah dari migrain dan asma, menurunkan tekanan darah tinggi dan hipertensi, mengurangkan insomnia (cc kerry! ;p hehe), stress dan lelah, mengembalikan keseimbangan tubuh, percaya diri serta melambatkan proses penuaan.

wow..i pun xtau byk camtu manfaat spa ni..byk rupenyer..heehee..

-credit dari Mr Oogley n ditokok tambah by me.. hehe ;p

Ok da bace? best?

Mahu menang free SPA?
Mahu..!!
ape yg freenye? ini diaaaa..

SEPASANG RAWATAN SPA LELAKI DAN PEREMPUAN
Lymphatic Drainage + Cellulite Body Massage (60 mins) +
Steam Bath with Steam Room (30 mins) +
Detox Slimming Machine Session (30 mins)
@ Neutrosense Face & Body
ada 2 voucher, samada anda pergi lelaki perempuan
atau bersama kawan anda, terpulang :)
SPA VOUCHER INI HARUS DIGUNAKAN SEBELUM
18 MAC 2012, LOKASINYA DI PETALING JAYA.
Neutrosense Face & Body
C-12-6, 6th Floor, Dataran 3 Two Business Center
Jalan 19/1 Seksyen 19, 46300 PJ

Sape nak bagi FREE SPA nie?
cik NORAKEREL kite..!! mesti sumer kenal NORA kan? NORA ni mmg respect ar, dia adalah salah sorang b2b blogger pahang yg rajin n suka share tips2 yang berguna kat blog dia. NORA sgt creative n rajin dgn project purple dia tu (DIY) n sumer mmg awesome..!! i mmg suke weddings yg lain drpd lain n byk bende DIY. Ops bukan bodek ye, ini realiti..hehe... blog NORA ni boleh dikatakan complete dgn guides, tips, reviews, surveys, ideas..macam2 lah...
 ni Nora aka Nur Rawaidah Rahmat n hubbynye....cute kan dorang? hehe..

ni plak blog NORA yg awesome.. complete with everything..! :)
kalau korang singgah blog NORA, sila scroll ke bawah belah kanan tu ade mcm2 untuk u alls.. mmg best kan?

Baru-baru ni NORA tubuhkan page kat FB..nape nak buat page?sila baca ni i copy..hehe
This is official personal page for 'Anaztasia Tie The Knot'. All wedding stories will be share here. It also provided RENT / SELL some of wedding stuff, stay tuned for more update.
Baru je bukak tapi followers dah 161..! marilah kite same2 support b2b blogger kite ni yer?? boleh click disini, and LIKE okeh? :D


dan sempena penubuhan page inilah, NORA dgn baik hatinye anjurkan contest ini.detailsnye dibawah yee..
Rules of the contest...
1) Buat satu entry di blog dan letakkan gambar 'spa giveway'
diatas di dalam entry. LINK kan ke blog puan Nora kite...
2) LIKE facebook anaztasias tie the knot.
jgn x LIKE ye.. support our ex-b2b yg sgt fofular ni.. :D
3) Tag 2mangsa, eh 2 kawan untuk join contest ni gaks..
4) Dah siap? sila tunggu para pengadil ye..hehe ;p

 Nora ckp kite bebas nak buat entry camne2 pun, asalkan ada pic giveaway yg kat atas tu ha..and oso like facebook anaztasias tie the knot., and oso linkkan kat blog blog puan Nora
 xkisah untuk yg dah kawen atau blum...weee..!

 HADIAHNYE? (seperti ape yg dimention atas tadi)
FREE SPA..!! woohoo.!
SEPASANG RAWATAN SPA LELAKI DAN PEREMPUAN
Lymphatic Drainage + Cellulite Body Massage (60 mins) +
Steam Bath with Steam Room (30 mins) +
Detox Slimming Machine Session (30 mins)
@ Neutrosense Face & Body
Neutrosense Face & Body
C-12-6, 6th Floor, Dataran 3 Two Business Center
Jalan 19/1 Seksyen 19, 46300 PJ

Oops lastly, dengan ini, saye meng'completekan' contest entry dgn menge-tag
1. my sayangku twin ZIMIE
2. cik eimy yg cute aka honeysakura

heheee..so ok syarat2 da cukup, bleh la submit tak gitueww...hehe :D

Okay gals jgn lupa yeaa.. Rugi taw xjoin..mane la tau rejeki kan..bukan senang org nak bagi voucher spa kan. I ni pon ikutkan patut stop dah join2 contest2 ni cos da nak kawen, but saje je lah try join mane la tau menang, bleh la pengantin-to-be ni get some pampering before the big day.. heheeee... Nora, u rawk...! *tetibe*

Ok till then, all the best gals.. daaaa~~~

 hi.! saye renee meow n tunang..ye kami bulats,so? haha ;p
ni kat wedding tatie yg grand n super gorgeous..!! :D

 
meowluv~

5 comments:

choclairissa @ intan marliana said...

fuyoo renee..u sgt berbakat la tulis entry panjang2..semua org yg bace terus rasa nk join spa ni kot..tapi i rase u menang la dear..:) congrats in advance!!

Cik Zimie said...

hahah alamak nama i *malu sogan tutup mata larikk*

ye nnt i join hihih best kan spa2 ni?i nak g tapi dekat area bangi.weee can't wait

nasuha ahmad helmi said...

suke blog nora kerel jgk~ hehehe..cik reene jom singgah blog saye plak..nak mintak sifu blog dtg jenguk..hehehe thanks ^____^

hidayah hiddensity said...

wak renee, awak telah demotivate kita masuk contest ni sebab entry ni sungguh sedap dibaca!! hahahaha! goodLuck pengantin, all the best, so boley gi spa free pasni insyaallah.... =D

anaztasias nora aira said...

terima kasih dear untuk penyertaan anda.. hehe renee thanks for ur compliments. saya biasa2 aje. gud luck dear !