Tuesday, May 24, 2011

*PROMO*FREE PRE-WEDDING PHOTOSHOOTS

Meow~~

 Hye babes....!! ok sape yg sentiasa update ngan BBF kat fb mesti tau pasal nih.. Saje nak share ngan u alls about promo nih.. Alhamdulillah lately byk plak promo2 free pre/post wedding photoshoot kan? best giler..!!! semoga dimurah kan rezeki photog2 inihhh..AMin..!!
PROMO 1
FREE PRE-WEDDING BY MR WAN MAHAZIR
(credit Dba Realiti Dewi yg mentioned kat BBF)
 i dah contact thru FB and dia sgt2 sporting and friendly..!!
checkout his blog, mmg chun la his works.. ;) kalau bagus mane la tau bleh discuss untuk amek as OP wedding? ;)
Sape nak buat pre-wedding same2 angkat tgn..!! maybe kite bleh buat group session wif a few couples togeder2 kan..? :D




PROMO 2 
FREE PRE-WEDDING/POST WEDDING by En.Aizat Amir Aziz
www.Aizat.net
This one first started ngan free promo for his project junior international photographer organized by one of the big photography company in Malaysia.. tapi bile i ctc slot dah full.. then a few days later dia wat promo lagi kat broga hill wif T&C. I ade discuss with him a few stuffs (full story malas nak citer u all can refer kat BBF.. hehe) but in the end i decided not to, well xpe xde rezeki kan.. but his works mmg nice.. checkout his works.. ;)

Ada lagi promo2 yg i ketinggalan? please share with me ya? kalau contest tak menang2, atleast dpt yg camni2 pun ok gak kan? ehehehe..sharing is caring and caring is sexy okay..? till then ladies, daaa~~



meowluv~

Renee meow

13 comments:

nida-razak said...

waa..bagusnya..thanx sharing.. =)

~ NANA ~ said...

nk POST-WED!!! kekekeke

lovelyadibah said...

hehe~..sharing is caring:)

kitakesitu said...

thanks dear sharing here...btw cmna mau join bbf?

fira. said...

*i tgh angkat tgn ni* saya!! haha.. i dh addicted mau amik gmba pre-wed. =P

hunny kitty said...

lalink....u nak bergambo tu what date?
ada gak sembang ngan wan tadik tapi lupa nak tanya dia pasal grupies...dia mau kah?

Renee Meow said...

nida❤hehe welcome dear.. :D

nana❤hye gojes i think post wed pun bleh kowt..try contact dorang kay? ;)

dba❤yea...sharing is caring and caring is sexay.. hehe

kitakesitu❤dearie add me kat facebook/reneemeow okay.. pastu i akan invite u to our group ;)

fira❤haha..dah free kan.. ape lagi grab2.. hehe

syahoney❤tu ler i pun xtau lagi date..i ada tanye about wat session group dia okay je... weee.. :)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Wan Mahazir said...

thanks renee sbb tlg promote.. promosi ni no time period.. asalkan saya free je ON.. keutamaan diberikan kepada pre-wed.. tetapi klu ada yg berminat utk buat post-wed pun boleh.. klu nak buat dlm group pun ok gak.. tiada masalah.. so klu nak tahu maklumat lanjut mengenai t&c.. PM la saya di facebook.. http://www.facebook.com/wanmahazir so apa tggu lagi.. jgn lepaskan peluang keemasan ini.. hehe :p

miss linaz said...

renee: thanks coz share in4 ni....sgt2 menariks....

en wan: sy dah pm kt fb...harap2 dpt la join ye....

Renee Meow said...

wan mahazir❤hehe welcome2.. kitorang blogger suka tlg org lagi2 yg baik+frenly.. heehe.. thanks for ur promo too.. :)

misslinaz❤welcome dear..insyallah en.wan buat yg terbaik..u tgk la kat fb dia serious da a few b2b wat pre-wed ngan dia..smart giless..!! :)


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

miss linaz said...

renee : tgh tgu en wan mahazir kt approve kt fb :)

Renee Meow said...

misslinaz❤i rase dia bz kot.. sbb tgk dia x online pun harinih..saba eh dear..insyallah dia akan approve.. :) get ready for interesting ideas for ur pre-wed shoots..! :)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

miss linaz said...

itu la renee...xpe...sabar tgu die approve...
neway renee do keep in touch & keep on blogging k... :)