Monday, May 30, 2011

CONTEST : DREAM WEDDING-CANDID CONTEST BY URBAN VIBE (PAMERAN PENGANTIN MSIA)

Meowning..!!Meowning dahlinggggsss.... :)


nak mintak tolong voleh wahai perempuan yg chanteks,baikhati,gojes n hot... i nak campaign myself kat blog ni.. sape2 yg sudi tu, tqvm..pastu kite leh exchange2 vote :) kalau menang ni bleh jimat duit, pastu bleh beli doorgift2 yg best tuk korang.. xpun sponsor kain+baju yg cantek untuk korang for my wedding.. *hint hint* haa apakah?? hehe nanti2 i akan bgtau u all my plan yer... hehehehhe ;p still too early to tell..


1st STEP - PLS LIKE


Oh ape daa intro trus mintak tolong pulak kan.. haha.. ok u all da nampak atas tu kan.. YUP it's another FB voting (like) contest.. *sigh* yeah i know,i know.. mesti ada yg merungut or nyampah contest2 camnih.. i pun actually agak kureng contest2 yg melibatkan votes+likes nie... errgghh camne nak dpt votes byk2...??! kdg2 pelik la camne yg menang dpt votes sampai beratus-ribu2.. tapi i xnak give up coz hadiah best2.. i nak gak merasa menang so why not try kan? huhu.. 

Ok sape tau pasal contest ni angkat tangan....! yg dah tau tu ape lagi jom terjah contest ni.. yg belum tau tu? contest apakah inih? lemme explain the contest yeaaa... (i copy+paste je nih.. haha)

********************************************************************************
TERBUKA KEPADA PASANGAN YANG BAKAL BERKAHWIN, PENYERTAAN UNTUK SATU GAMBAR SAHAJA.
 

Bagaimana untuk mengambil bahagian?
--------------------------------------
(1) "Like" page Pameran Pengantin Malaysia- by Urban Vibe Event. (Sekiranya anda masih belum berbuat demikian)

(2) ‘Upload’ gambar hitam-putih yang merupakan gambar kandid (anda & pasangan) di album gambar kami dengan memilih “ikon photo” daripada ruang “Attach" di dinding Pameran Pengantin Malaysia- by Urban Vibe Event.

(3) Sila tulis maklumat berikut (anda & pasangan) di gambar yang telah di “upload’:
 Tarikh Penyertaan- Tarikh
- Nama (Kedua-dua Peserta)
- Umur (Kedua-dua Peserta)
                Contoh: Tarikh Penyertaan – 25 Mei 2011
            - Nama (M): Hisham Bin Hashim       Umur   : 26thn
             (F): Hasanah Bt Abdullah      Umur   : 24thn
            - Lokasi: Restoran Wang Sulu, Ampang


 Syarat2 Penyertaan

1)Kami hanya menerima penyertaan gambar yang mempunyai MAKLUMAT LENGKAP sahaja untuk menyertai “DREAM WEDDING-CANDID CONTEST” mulai 25hb Mei 2011 sehingga 25hb Jun 2011 pada jam 5.00 ptg. Sekiranya ada sebarang gambar terbaru di “upload” selepas tarikh akhir penyertaan ia tidak akan diproses.
2) Sila beri tempoh selama “24 jam” agar pihak admin memindah gambar anda ke “album pertandingan”
3) “Like” atau undian pada gambar peserta TIDAK akan dikira, sila mengundi atau “Like” gambar dari Album Pertandingan sahaja

A)  Bilakah boleh mengundi?
--------------------------------------
Sebaik sahaja gambar anda telah di”upload” ke “album pertandingan”. Proses undian terbuka sehingga 30hb Jun 2011 (Khamis) pukul 5.00 P.M

B) Siapa yang boleh mengundi?
--------------------------------------
Semua adalah dibenarkan mengundi.


C) Bagaimanakah anda bole mengundi?
--------------------------------------
Pilih ikon “Photo” di fan page Pameran Pengantin Malaysia- by Urban Vibe Event , dan pilih album “Dream Wedding-Candid Contest” anda terus boleh mengundi gambar pilihan anda.
Sila “like” gambar pilihan anda didalam album tersebut
Bagi memastikan rakan anda telah mengundi dari “album pertandingan” sila pastikan anda klik "Share +" dari gambar pilihan Anda.

D) 5 peserta yang mendapat undian tertinggi akan ke peringkat akhir yang mana akan diadakan di Putrajaya International Convention Centre, Putrajaya sempena Pameran pengantin Malaysia 2011.

UNDIAN HANYA DIKIRA DARI “ALBUM PERTANDINGAN” SEBARANG UNDIAN DARI GAMBAR ALBUM PERSONAL PESERTA TIDAK AKAN DIKIRA
********************************************************************************

Ok gals,ada paham ini syarat2? hoh yg paling last tu yg exciting tu.. finals dorang akan buat kat pameran pengantin kat PICC july nih..wohoo... so ape lagi mari kite join..!


letak lagi my entry sini..hehehehe ;p
 
1st STEP - PLS LIKE
 
 
 
tq all for your support.. sayang korangsss... :) muahmuahkirikanan...daa~
 
 
meowluv~

Renee meow
 

5 comments:

Wawa Yusoff said...

renee. jom exchange vote :)

u click kat sini je k..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=225495997478256&set=a.222353757792480.66820.186380094723180&type=1&theater

thanks darl... :)

UyaRayza said...

gudlak dear heheh

ctmz said...

hi renee~ jom xchange blog.. im ct, n diz is my blog :
http://the-red-heart.blogspot.com/
thanxx yah.>! i dh follow u dh.. =)

kaklong said...

wow...cik meow ni...pun try jugak,,...jom kita tgu kul3 petang ni kuiz dari ppm..kak long nak try jugak..tp boleh ke ek? katanya kat lembah kelang je..kak long 3hb julai ni bertunang...

Renee Meow said...

wawa : done ;)

uya : tq dear..gudluck 2u too.. :D

ctm : done dearie.. nice knowing ya..

kaklong : haha mesti try, mane tau rejeki kan.. tp ala quiz ptg ni i xleh nak join.. sbb hadiah dia dpt untuk tunang je.. huhu.. u try la eh, all d best 2u.. :D

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com