Friday, March 16, 2012

THAT FEELING....

Salam friday my sweethearts..

Today nothing much to say, just nak share what i feel inside right now.. which is.. NAK KAWEN LAGI VOLEY? heheheeee... although a month passed, but seriously masih terngiang2 perasaan before+during+after wedding tu... sumer perasaan ada..hahahaa ;p bridezilla pun ada tp mcm xlarat..hahaa.. tu blum honeymoon punye feeling lagi, hahahahaaaa..hephepp ;p

One of the things i like is, getting to know my vendors... rase mcm best bila kite jumpa, work together, chitchat, lawak togeder2..it feels great.. i love that feeling.. lagi best bila dorang kenal i (from blog), andddd laaaaagi best bila kita rasa duit yg kita keluar tu sgt worth it.. kan?kankan??

Ok tu jer sebenarnya yg nak share.. ;p heheee..  i found this pic kat blog b2b fatin, xprasan plak wujud pic ni.. must the pics snapped by my vendor herself before me+hubby bergerak to the hall.. thank you kak awin for making me beautiful..! and thank you for ur effort menjayakan hairstyle yg i request tu..sumer tu rambut original yer, xde pun rambut palsu..haaa terkezut x..haha :D ye saye rasa chantek time tu *perasan*.. ;p sayanggggg, jom ler kawen lagi..huhuhuhuuuuuuuu...

pic credit : kak awin + fatin

*fluttering eyelashes*
saye suke pic ni sbb nmpak kurus..hahahaaa *larik*

HAPPY WEEKEND BEBEHS.... :D

meowluv~

13 comments:

miszatie said...

olo olo renee tomey la..^_^

aishah amin said...

i super duper love this dress on you!!;) <3

Durruz Azam said...

sebulan dah? cepatnye masa berlalu. enjoy ur marriage dear.

i pun dulu mcm u. terngiang2 feeling time wedding tu. hehe. besh!

Kikin Amer said...

nice one babe! lurve ur makeup n attire! hehe. :)

Anonymous said...

jom kite kawen lagi...heheheheh

sarah hata said...

Renee...
terkejut tgk muka awk mcm dato' siti ;) siap dagu terbelah mcm dia.

pelanduk 2 serupa.

Munirah Abd said...

cantik!! semua cantik from make up to the dress everything purfectooooo

aLya said...

mmg sgt ctek!! suka sgt lagi2 masa pakai baju wedding purple tu.. very the dato' siti okay!! <3

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

sweet. betullah, dagu terbelah lebih nampak kemanisan;)

mizzura said...

lama tak singgah blog u...dulu before kawin rajin jenguk,,u dah kawin eh...??? congrats so much !!!

tak sempat nak scroll...ada masa i usha eh...u look beautifulll :-)

Qiela said...

mmg nampak kurus pun! cantik sgt sgt sgtttttt dear!!

ainnazari said...

renee, congrates, i terlambat keretapi...sorry la...tp still newly-wed kan..hehehe hope both of u happy together in marriage life ever and forever!!!!!!!!!!

cha said...

walaupun stress buat wedding prep tp seronok kan. rasa mcm nak kawen je lg haha. btw i tunjuk kt kazaa gambar u i ckp mcm ct dia ckp haahla hihihi :p