Tuesday, March 13, 2012

MY WEDDING : TANDANG RECEPTION PICS BY MUSARTWORKS

*SCHEDULED ENTRY*

Hi meowternoon ladiessss.... okay mari sambung dari last entry HERE. Now i nak present you all my second OP, which is MUSARTWORKS... FYI, dorang cuma cover tandang punye reception. WHY? sbb itu yg kami dijanjikan..haha..ala long story la, malas nk citer la, sumernye berkaitan ngan INDAH KARYA aka SYD CHARICE tu la...and kebetulan dorang muncul, alhamdulillah, mereka juga adalah penyelamat kami.dan juga rezeki tambahan kami..hehe...

Alhamdulillah we all dpt OP yg sgt222 super-awesome, super-creative, super-friendly, super everything..!! my first and second OP ada kelebihan masing2. i mmg bersyukur sgt222 dpt dorang, cuma rasa sayang dorang (2nd OP) cuma buat untuk 1event jer. kalau we all ada byk fulus, sudah tentu nak dorang cover sumer event skali..haha tamak okeh ;p Eh, jgn salah phm, dorang punye charges xmahal tau...eheee cuma kami jer yg kekurangan budget thanks to penipu INDAH KARYA tu...

Korang singgah ler kat website dorang MUSARTWORKS and checkout their works. Seriously, mcm DETIK INDAH, prices dorang sgt2 affordable n berbaloi. seriously korang kena dgr ckp i->xyah spend byk2 sampai rm5k, rebutkan yg famous amous to get a good photographer.. dorang ni pun dah cukup bagus..! packages dorang sgt affordable and hasil dia sgt2 vavavoom..!! we loveeeeeee it..! you all tgk la n judge sendri yer..hehe..

OK here are the pics..im sure ada yg dah tgk kat fb, yg dah tgk tu, tgk lah lagi..hahaa.. yg blum tgk tu, jemput2..heheee..

TANDANG RECEPTION 19.2.12
DEWAN GEMILANG YAYASAN FELDA KELANA JAYA
OUTDOOR : TAMAN TASIK KELANA JAYA


6
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71

sayang, jom kite kawen lagi?heheheeee... ;p


IF U ALL ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT

MUSARTWORKS
Talk   : +60199111417 / +60199111817
Write : enquiry.musartworks@yahoo.com
See    : fb.com/musartworksphotography
Twit   : @buntalamus


meowluv~

18 comments:

S.n.Fariza said...

WAH. cntiknya. persis dato' siti :))

cha said...

cantik mcm siti nurhaliza (byk kali dh i ckp kan) hihi

i suka style gambar cmni. tak byk edit :)

UyaRayza said...

seriously..gmbr u SANGAT CANTIK!!!! and one more thing, sangat dato CT ok hehehe

nuha hayati said...

SANGAT SUKA THE 1ST PICTURE. SHAPE MUKA RENEE MEMANG MACAM SITI NURHALIZA LA

Munirah Abd said...

last sentence comel.. hehehhe anyway sgt cantik gambar yang di ambil.. every moment ada story dia.. sukaaaaa :D

eyanne said...

sgt cantik semua pic2 tu! I like!
Congrats Renee...

Cik Lijah said...

alahai renee......
masyaallah.....everything was really really beautiful.....

**mood nak buat majlis kawen lg sekali...haha....

nak ckp lg sekali gak....you r one gorgeous bride.....

iedaurora said...

everyting FERFECTO renee, pasti impian u jadi nyata kan...

Hunny Kitty said...

gojes segojesgojesnyer...nak sain!

Cik Una said...

sgt cantik..gambar clear..best la... :)

LisaLisut said...

GOSH.cantik gile gmbr2 tandang ni.
kasut tandang u lawa :)

Fainie said...

cantiknye..rasa mcm nk kawen lg jgk..huhuuu

Rina Hamid said...

cantek sangat2 renee...suka sangat :)

Rara Nasiha said...

cantiknya gambar-gambar ni. :))

Cik IFAH. ♥ said...

Good job MUSAARTWORKS :)
semuanya lawa ! suka :)

puan azie said...

awes0me..mmg mcm ct hehe

Honey Soft Ice Cream said...

tahniah renee. mcm siti nurhaliza.

Cik Zimie said...

reneeeee, i baru kesempatan nak blogwalking!!! heee serius sangat cantik pic2 ni semua.u n faqar mmg sporting lah.nampak pic ni mcm real and sangat10x sweet.i suka tengok :))