Tuesday, December 20, 2011

*PROMO* SPANX SALE by KERRY BLOGSHOP


Hey Ladiesssss..... *nyanyi ala Rossa sket*
SALE..! SALE..! SALE..!
OmgOmgOmg byk gile saleeeee...... everywhere u go mesti ada SALE.. naseb la i xde credit card, kalau x mmg hutang keliling bontot.. hehehehe... this month u all pun mesti byk shopping kan..huhuh jeles tawww.. ;p *eh lupa baru je shopping perfume aritu* hahaha tolong slaphead renee ye... *gila*

Okay nak share pasal SPANX nie, last few months i ada share wif u all about SPANX kan..(HERE). My big day nanti i akan pakai SPANX untuk membantu meng'slim'kan n smoothen kan my body i yg berbody-body ni.. hehe.. ;p  For me it is A MUST...!! xkisah la u ni slim/kucing demok camane pun, SPANX akan membantu mendapatkan a nice silhouette time u pakai baju nikah/dress reception nanti.. kiranye kalau ada lemak/daging/kulit yg berlipat2, insyallah dpt cover la.. Dah ramai yg pakai spanx and ramai agree it is good and recommended..!!
Mana nak dpt SPANX ni ekk? senang jer, xyah nak order dari luar, we have our own local agent *ecewah*..u all bleh dapatkan from our bride blogger fren KERRY..!! yeayyy... and guess wat, KERRY tengah buat SALE..!! wohooooo.... hurry2 grab it while stocks last dears..postage fee is included tau.. ;) 

i tgk items2 yg sale ni sumer best222222... rasa mcm bila pakai feeling2 sexaaayyy gitu... hehehe... meh i share items mane yg tgh sale...

or drop by her FB page Kerry BlogShop

u all bleh gak tgk info pasal SPANX kat website original dorang more info here: http://www.spanx.com/product/index.jsp?productId=2990119


SALE ITEMS FROM Kerry BlogShop.. please click HERE for SALE ALBUM..
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.248190741914641.65313.100001711500725&type=1
 
 
 
 

 
 
get ur spanx here..!! ;)
 
  http://blogshopkerry.blogspot.com/
 FB page Kerry BlogShop


meowluv~

8 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

spanx nie seswai tuk org kurus tak renee?

Renee Meow said...

khumaera : untuk kurus pun sesuai yang... bila pakai tu rasa mcm smooth n curvy badan.. baru sexay..hehe ;p

anaztasias nora aira said...

sangat recommended, nora dah pakai yang menang haritu. xsangka si chubby nora ni selesa pakai hehehe :)

cikpia said...

nak try gak la.......

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

tp takut tak selesa.tak penah pakai berbedung camtu.hihi~

Renee Meow said...

nora : tu dia testimonial dari pemakai spanx.. :D tq nora

cikpia♥ pls do!! contact kerry ehh.. :)

khumaera♥ dont worry dear, insyallah ok sbb material dia soft n elastic...xmcm product yg lain kat kain keras n bertulang..u try tanye kerry dia bleh explain lagi kat u.. :)

maria fitria said...

sangat2 selese smpai lupe tengah pakai.. hehe

Kerry Mirza said...

oh thanks renee.baru perasan post ni.hehe