Saturday, June 18, 2011

PRE-PRE WEDDING PHOTOSHOOT (WHITESTUDIO AT SERINDIT PHOTO)

Meowwwwwweeeeeeee..... 

Haha hye gals.. im so freaking happy today cos baru je selesai out pre-pre wedding photoshoot kat Serindit Photo, the one yg i ada mention in my previous post (here). Awmagad serious beeshhhhh...!! me and my meowsayang totally had the best time of our lives.. da la first time, tp tak mcm first time langsung..!! haha.. kitorang made the fullest out of out 45mins of photoshoot... I sampai da sakit muka and pipi asyik gelak and posing senyum all the way.. hehhee...

Thanks to Serindit Photo for the hospitality and also their effort during the photoshoot.. I mmg suka cara keje dorang (alamak lupa nama)... And paling funny, dorang pun terkejut ngan props2 yg kitorang bwk.. dorang ckp belum penah org buat mcm kitorang..haha..  the promo i bought tu pun cuma 45mins je, so we make use of it to the fullest.. (tp dorang tadi baik hati sgt adela bg time lebih sket..hehe)

As for concept, i saje je nak buat whitestudio shoot ni different and xnak boring, so i bwk music instruments yg ada, toys yg gila2 (curik kat umah), baju berjenis2 (comic tshirt, jersey), toy guns (my bro punye), n mcm2 lah.. xnak la all this candy2, colour2 fan, dah boring kot? saja nak kasik lain sket and show all how we all are and wat we love... music, bola, cool action movies, comics, etc,etc... and our characters as well, gila2.. haha ;p

Ok, stop talking.. wanna see the photos?? i kasik teaser dulu.. hahaha.. ;p

OK x? sofa n manequin blakang studio punya..but jersey n alligator tu our prop.. Owh, nak lagi pic???serious nak lagi?? ok laaa....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
yeahhhhh.....!!!!!!
tak cukup rock?? ok ada lagi..
hamekawwww.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
zeeooowwwWWwww.. (padahal guitar kapok je..haha)


more pics to come..nanti i upload sumer dlm fb mlm kang..
nak kene tapis dulu mana2 yg patut.. AHEM~.. haha ;p
ok bebehs, till then.. daaa~~




32 comments:

ZANA said...

terbaek yang!!suke sgt!

Illi Hzbull said...

comelllll~!
love it

Wan Adawiyah said...

suke aksi lompat2!!!! rock 2..h3h3

kisah aku said...

terbaik!

lady syaliz said...

wow renee, rambut terbang u tu mahal ok!!!!! rawk habeeees!

ElyaElmo said...

cayalaa reenee!!!rockkkk gillaaa

nida-razak said...

wah renee..cool =)

anaztasias nora aira said...

renee. cool babe !!

Rai said...

giler cooool!!!
u both rocks giler. hehe

hidayah hiddensity said...

hi renee! i pun baru blk dari serindit prewedding photoshoot white studio =) u punya session pukul berapa?? i pukul 8.00pm. dorang mmg best! recommend kat b2b lain bley buat gambar raya!!

hidayah hiddensity said...

hi renee! i pun baru blk dari serindit prewedding photoshoot white studio =) u punya session pukul berapa?? i pukul 8.00pm. dorang mmg best! recommend kat b2b lain bley buat gambar raya!!

Ms and Mr Red Ribbon said...

i SERIOUSKY LOVE IT!

lovelyadibah said...

renee!!!sgt awesome!:)

tqahmisdar said...

u both sgt comel! =)

hana yoriee said...

waahh..cool giller! sempoi abes lah dato' ct..hahaha

bamz said...

Super creative n such a cute couple! I love it!

Renee Meow said...

heheh thanks all..undeniably mmg besh lah buat pre-pre wed kat white studio camni.. mcm2 leh buat... serindit photo mmg best.. ;)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Cik Hazz said...

u guys rock!! ;-)

http://cikhazz-is-writing.blogspot.com

Wanie said...

wow! u guys rock habis laa...

Hunny Kitty said...

dato ct dah tukar genre ka?

Renee Meow said...

cikhazz+wanie : hehe tq.. rockkk yeaahhh..!!! ;p

syahoney: haah tukar genre rock plak skang.. hahaha ;p

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

nur aishah bte abd hadi said...

comel gilak darl
:)

intan said...

sgt sporting adn totally different from others. i like!

fitria said...

sweet renee.. lain dr yg lain.. sooookaa mak nok.. hehhee

Cik Emie said...

jeles hokeh! rock gile..suke y last..pandai u jumping gaya rock hahahha

~ mizzAmy ~ said...

memang terbaik babe!!

..L.Y.A.N.A.. said...

rock kapak!! yeayy yeayy!! hhehe giler la.. lain dr yg lain...terbaik dr ladang.. hehe

Aimifiqa said...

tbaik!!! suke sgt2. smartla. nice shoot. ><

.:shura shushi:. said...

TERbaik lor reene!!
both c0mey ookk :)

with love:zaren said...

hye renee!wah...fun la tgk uols..smoge bahagia ye..
1muke ala2 ct..1 muke ala2 zahid..hehe...
tp korg mmg comel!

Mimis said...

wowwww!! kagum.. :)

kreatip gambo2 nih...

iedaurora said...

sempoi la korang!