Wednesday, December 24, 2014

WEDDING IDEAS - HENNA

Uolssss... :D

Dah lama x update pasal wedding2 kan? rindu la plaksss.. walaupon i ni dah pengantin basi, tapi tetap sukeeee anything yang got to do with weddings.. kat IG pon byk follow brides and wedding stuffs.. ehe..

Ok skang ni im like super obsessed with this one thing.. People call it Flash Tattoo.. it's like henna but in gold colour.. i dunno kat msia ni org dah buat ke blum.. but lately i slalu nampak bende ni kat IG.. and im like, sukeee giler.. serious it's too gorgeous!! Naper la time i xtau wujud ade camnieeeeeeeee.. huhuuuu...

Nama dia Flash tattoo (search #flashtat).. temporary henna tattoo in gold or silver colour.. Cube bayangkan kalau henna artist buat mix dgn red colour henna amagaddd mesti lawaaaa gilerrr.. 


i.suke.sangat.

Rasenye style pakai dia mcm letak air kat skin and lekatkan... but nak bawak solat x boleh la kot, kena cuci dulu.. maybe ada cara lain guna gold ink ke ape kan.. tapi yg tgk kat IG sumer jenis flashtat ni la..design2 pun i sukeee...


Something different kan?

Sape2 yg suke request laaaa kat henna artist korang eh.. eh mcm i paksa lak..hehe.. ;p

Btw, korang da ada henna artist?? dah booking?? I nak recommend and fyi ni iklan x berbayar tau, saje2 share da alang2 kan..hehe

If you're still looking for a reliable, nice, money worth henna, please checkout they all nih.. 

Ni cik akak blogger kite dah masuk bidang henna art.. gitew.. omg sgt talented ok.. henna art ni kena sgt222 detail and halusss, so i sgt respect ok kat org yg buat henna ni.. kesabaran tahap tinggi..  Inai yang dia pakai pon lawa, merah bukan orange atau hitam.. meh tgk her works.. :)

Sape2 interested boleh whatsapp terus 012-644 8279. 
Harga di jamin murah dari pakej berinai yang lain :)


2. NedHenna
019-6259825
Email : nadiaffendy@gmail.com (FB : Nadia Khalid)
Yang ni i promote cos she's my henna artist for my bigday..heheee.. these are actually shots of myself..heeeee.. 

alamak baru terperasan xbyk pics of my inai ler.. huhuuu sowy T_T

Ok that's all for the day.. till then bebehs, daaaa~



meowluv~

3 comments:

Rina Ellisa said...

sy dah buat dengan sasha..

Halus je art dia :)

nurul harnani said...

ALHAMDULILLAH. nedhenna is my friend :)

Rinie Borhan said...

Rajin lagi renee update psal wed prep kan..hehe fefeeling nak bersanding lagi lak.. celeb anniversary sanding blik okk gak kan..anak-anak jadi peri2


Ibu RizqRaifa