Thursday, March 6, 2014

EVENT : NONA WEDDING TREND 2014


Heyya.. 

Got this email last night... mula2 mcm wow email dari Karangkraf.. Ntah2 invitation interview ke, photoshoot plussize model ke ape kan.. 
hahaaaa #HOVER #PERASAN

Tengok2 dorang ada share ni...


Dear Marini -6 Mac 2014


NONA WEDDING TREND 2014
Anda bakal menamatkan zaman bujang tidak lama lagi? Pastinya anda mahu menjadikan majlis perkahwinan anda bersejarah dan mengikut trend semasa.
Jom sertai 'Nona Wedding Trend 2014' yang bakal diadakan pada:
Tarikh : 6 April 2014
Masa : 2 pm - 6 pm
Tempat : Pullman Hotels And Resorts, Kuala Lumpur, Bangsar
Bayaran : RM80


Pengisian : 
Tip- tip perkahwinan daripada Reka Teemor
Pertunjukan fesyen dan bual gaya ratu sehari daripada Cosry
Teknik solekan 2014
Berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah yang lumayan!


Sebarang pertanyaan, sila hubungi Ami Aisya di talian 01249410. Terhad kepada 80 orang peserta sah


Macam menarik je kan? sape2 yang bakal2 tu kalau pegi best ni..siap ada fashion show lagi.. dapat tip2 dari Reka Teemor. Hello??!! REKA TEEMOR okeh?!! ada cabutan bertuah lagi.. moredetails kat atas tu okies.. 

Kite da pengantin basi, soooooo... T_T

NI BUKAN IKLAN BERBAYAR OK. SHARING IS CARING. gitew~

Ok tu je my bebehs. DA~




meowluv~

No comments: