Saturday, March 1, 2014

31 YEARS YOUNG


Happy Saturday people!

I punye la excited untuk esok nak gi hornymoon Langkawi, sampai lupa bday sendri daaaa... sbb mcm xkisah pasal bday langsung, our trip lagi penting! hehe..

So, today im 31.. yeah..hurmmm...
31 years young..not 31 years old tau..hehehe.. ;p

OMGGGG im so in denial right nowwwww..

Not too excited about being a year older.. walaupun rupa 23 tapi still rasa tua.. hahaaaaa OK foine sempat lagik ;p

Seriously sejak da masuk 30s ni kan, rase mcm tua sgt..cos u start getting these syndroms.... contohnye..

1. Kadang2 sakit2 kaki 
bila tekan sket rase mcm adoiiii....

2. Sakit2 badan dan sendi
Im like nape lately setahun dua ni sakit2 eh???
 (ayat in denial yg u dah in 30s)


3. Getting flashbacks of teen life and regretted it again and again T_T
Who doesnt?huhuuuuu...


4. You segan bila nak shopping cute blouses/dresses..sbb rasa x sesuai dgn umur.. T_T


5. Kalau nak apply apa2 application, terpaksa tick column umur 31-40 T_T


6. You start changing your skin products from whitening to anti-aging (walaupon xde wrinkle lagi but it's better prevent at early stage)


7. You start to look for collagen supplements sebab rasa dah kendur sana sini..hahaaa.. 


8. Other people start calling you 'kakak' T_T
and u pon xtau nak jawab ape ur like, "ermm aaaa ok"


9. You'll get questions like this
A : Eh bday u eh... umur da brape eh??
Me : 31
A : Laaa da 31 kee...nape xde anak lagi
Me : !!!!!!!!!!!!! T_T 

10. And thanks to the busy body people punye soklan2 menyibuk tu kan, u akan depressed sorang2 dan duduk diam2 kat corner bilik gelap... T_T


Anywaaaaayssss... walaupun in denial pon, it's the fact that i am 31 years old..!! Keep calm renee!! ;p

dah dah xnak focus on my birthday.. nak focus on tomorrow..langkawi yeah baby here we come!!!

Penutup kata..

A year wiser but never older ;p Alhamdulillah another birthday has come. Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk menghirup udara dan menikmati dunia.. Masih diberi peluang untuk merasa cinta dan dicintai. Ya Allah, murahkanlah rezeki kami, panjangkan umur dan jodoh kami. Thank you all for the wishes and love! Im forever grateful to Allah swt for having everything (family, frens, hubby) in my life. 

LOVE U ALL!!! :)
im not 31, im 18 with 13 years experience.. hahaaaaaaaaa






meowluv~

5 comments:

S. Faezah said...

happy bday reneee!

i 27 pon semua pggil kakak.
muka nmpk tua sgt kot. :(

Renee Meow said...

S.Faezah : Awwww thanks so much dear.. i pegi mana2 pon org da panggil kakak..huwaa.. T_T

SyimaSyaz said...

happy bday renee...

i tak ingat pulak kita ni sebaya... and no 7 tu memang btl...hehe

semoga dimurahkan rezeki...

veesakura said...

happy birthday renee! omg, almost suma pon btol! heheehe

Mimin said...

HB Renee. Nah its just a number. Enjoy ur life to the fullest!