Thursday, June 7, 2012

YAY & ERGH

 Ok title blog mcm uh?
Seriously hari ni perasaan mcm dingdong sket..kejap down, kejap up.. gilo ke apo..?ni mcm ada ciri2 bipolar je? hephepppp... ;p hahahaaaa...

Hari ni i mcm erghhhhhhhhh tensi.. sbb i notice my new post x updated in blogroll org lain, including mine too.. i punye la google2 how and how tapi xjumpa gak..seriously dunno wat to do.. T_T my latest post about beauty tips tu i excited nak share sbb sgt222 berguna tapi mcm ramai xnotice sbb xupdated kat blogroll..bencik!

Lagi satu yg buat i ergggghhhh is sbb tgh cherryberry..huhuuuu...susah nak wat keje.. T_T

Ok done with erggh moment, now the YAY part..

YAY niat i yg terpendam selama sebulan tercapai jugak..hehehee... apakah itu? ade la nanti kite share2..xpun biar kan je org itu yg share..hehehe.. i mcm lama jer pikir nak buat ke tak, nak buat ke tak, pastu check2 dalam blog dia mcm xmention lagi..so today i tanye tuan blog nye itu, rupenye mmg xde org buatkan, so i pun YAY.. *phm ke story i nih?*

Okay sebenarnye i nak sponsor HANDBOUQUET untuk seseorang yg awesome ni..hehe..dia nikah esok, and memandangkan i mmg cuti n plan nak attend nikah dia, i decided nak buat HANDBOUQUET untuk my dearest fren ini.. boleh la menambahkan portfolio untuk my wedding biz juger.wee...

'Her' theme is white+soft pink, she requests for soft pink and she likes kekwa.. i xsure which kekwa sbb kekwa ada byk jenis, yg india2 slalu jual tepi jln tu kekwa, n lagi satu jenis yg biji2 hijau pun ye kot (tgk dlm blog dia).. tapi yg tu time tunang dah ada.. pastu tgk dlm blog ade mention calla lily... so tgk la kalau stock ade i akan incorporate kan dlm handbouquet itew, janji bukan rose..
 
i'll try my best to make it special for her.. :) Okay here are some ideas/inspiration i got from Mr Oogley and 'her' blog.. ;)

credit pic : kerjakahwin, sher, ratio design, Mr Oogley (google)


 
 

  yang mana satu pilihan kalbu?? gabungkan sumer je la, voley..? heheheeeee.... ;p

meowluv~

6 comments:

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

erkk tak update ke???
tp i terima jekk update2 entry dr u kat dashboard i....

tu sbb selalu cilok lepak sini ekekeke

Miss Ika said...

Suka yang mix pink, peach, light pink tu.
Kemas dan sangat cantik.

Bazilah (^0^) said...

gmbr 1st, 2nd, 3rd, 4th menarik minat saya...hehehe sume pon cantik!

eila fazdly said...

calla lily tu sgt cantik klu time nikah....hihihi...nmpk lg ayu...

eila fazdly said...

calla lily tu sgt cantik klu time nikah.. t nampk lg ayu....hihi

oshinz said...

suka semuanya.. wah untungla kak renee sponsor. hehehe. buat yang paling tercantik tau.