Friday, June 22, 2012

HANDBOUQUET PROMOTION BY RMWW (me!)


Alohaaaa ladiessss aka beautiful brides....

Sempena merasmikan my wedding biz's blog (yg dah lame berhabuk sbb malas nak update.. huhu.. ;p).. i nak buat my first promotion, iaitu...

FRESH FLOWER HANDBOUQUET PROMOTION

Here's 3 options to choose from...

PROMO 1 - RM50
Fresh flowers+ribbon+pearls/diamante/other item
 
PROMO 2 - RM70
Fresh flowers+ribbon+pearls/diamante/other item+special personalization

PROMO 3 - RM90
Artificial flowers+ribbon+brooches+special personalization


Here's some of my works..
 
Zimie's solemnization handbouquet (promo number 2). Zimie's handbouquet ni sgt special cos i add that 'personalization', which from here xbrape nak nampak la..nanti i upload pics from my hubby's camera then u can see it for urself.. ;)

 
 my beautiful cousin alin@raidalina's solemnization... last minute buat and based on apa je yg ada cos dia baru perasan yg dia xde bouquet from any vendor.. so half hour before nikah tu jugak i cepat2 buat..that's why kecik cos tu jer bunga yg ada.. T_T

more pics coming up soon.. ;)

Interested? email me..
maernee@gmail.com 

or drop by here
http://reneemeowweddingworks.blogspot.com


Thanks!! :D
 
meowluv~

10 comments:

lovelyadibah said...

cantik la HB zimie:)

dhiera said...

renee, cantik la hb zimie.. rasa macam nak grab promo 2 la..

personalized HB tu personalized tang mana? emel kite pls: dhieranottie@gmail.com

oshinz said...

ya ampun.. cantik kot yang sis zimie punya tu.

iedaurora said...

hb zimie besar, mmg puas hati kalau dapat hb macam tu ^_^

Mrs Linda said...

cantik bunga zimie.
and cantiknye cousin u. mix blood eh?

Qiela said...

renee,

hantaran yang u buat sendri, semua fresh flower ke?

Renee Meow said...

dba♥oshinz♥ toche toche.. :">

dhiera♥thanks laling..sure i email skang gaks.. ;p

ieda♥yep mmg besar n berat..! hehe..

Lienda♥thanks for d compliments... cantek kan cousin i tu, belah bapa dia i rase mcm xde mix.. tapi belah we all (mak adik bradik) mmg ade mix belanda+baba+melayu sket2.. moyang kami cousin ngan tun hussin onn.. ;)

Renee Meow said...

Qiela♥yup my hantaran i buat fresh flowers.. interested ker? hehe :) if yes do email me maernee@gmail.com

Cik Zimie said...

baru nak jenguk blog u renee.heee i lov so much hb tu!!tq sgt10x dkt u.nak je i simpan tapi dah layu.so tgk gambar jela sbg kenangan :p

Miss X THOUGHT OF THE DAY said...

Good luck venturing d wedding biz renee dear! All the best!