Thursday, April 19, 2012

TWITTER YG DINGDONG



 Heyye meowning gals...

Er just a quick one...this is for those yg ada twitter account..


Please ignore DM yg kononnyer sent by me yer..i think twitter skang tgh prob..

I think the msg sounds like this ->
Hey this user is saying nasty rumors about you... sn.im/23331no

semalam pon i received a few from other gals msg ni..so bila today ramai yg tetibe dm i n tanye pasal ape n tanye y xleh bukak link..so mmg confirm i pon terkena juga daaaa....huhuu.. so sila abaikan yer..

so sorry for the inconvenience yeaa.. mesti yg dpt msg tu terkezut kan.. i pun smlm terkezut gak sape laaaa yg say nasty things tu...(well not really cos i tau mmg ada pon dulu kan?kan?kan? haha ;p), tapi tgk2 xleh bukak pon link tu..byk kali lak tuh i click xdpt..pastu tgk kat wall tukang hantar tu dia bgtau pasal virus ni.. so sah i pun terkena...


so buat masa ni i xleh nak access my twitter account...lantak lar. nasib la i bukan jenis yg addicted ngan twitter yg 24/7 nak update every single thing as if xde keje n family nak attend to... well maybe sbb dorang kaya ada iphone n bb kot, ape daaa *dush*.. i masih pakai hp nokiabalinganjingmati, classic dow..hhahahaaa gelak pada diri sendri.. ;p

Okay ciao bebeh...daaa~




meowluv~

6 comments:

S.n.Fariza said...

OK. pttlah i dpt drpd u. terkedu sekejap. hik3. bhayalah virus mcmni.

miszatie said...

ooo mcm ni pun boley eh..alamak atie pun ade twitter x taulaa camno

Renee Meow said...

fariza♥kan..i ingat real..huhu T_T

miszatie♥juz make sure kalau dpt msg mcm i tu, u jgn click link tu...

LisaLisut said...

i dpt kt emel notification tp mls nk layan i buat tatau je.huhu

Cik Zimie said...

i pun dpt jugak tapi sbb tau spam, so i ignore u punya DM hehe.

Shakina Farhan said...

walaupun ade twitter tapi xminat sgt guna sbb macam ckp sesorang..:P