Thursday, April 12, 2012

BAD REVIEW VENDOR : ...........(KRAF TANGAN PERKAHWINAN)


 Ahaaaa...panas tak title?? hahahaaa....
saje je letak dotdotdot sbb i pun xtau nama vendor tu sebenarnye..hehehe..

This post is to support one of my b2b friend, Intan Norazam yg superdupercreative and one of the most inspiring and respectable b2b in our community. I think most of us mmg kenal Intan cos dia sgt2222 inspiring (dari segi her wedding, her business, her DIY stuffs), i would vote for her kalau ada award2 untuk b2b bloggers... ;)

Ok case dia camnie...ade la sorang hamba Allah nie, konon nak buat business handbouquet yg fabric tu... which sumer xkisah kan?nak buat, buat la kan? buuuuutttttt, dia ni bleh plak curik pic2 dari Intan kite ni, and also some dari Filmshotartifact, and claim it as hers..! If u're in Intan's shoes how would you feel?? marah x? sedih x? geram x? i sangat222 kesian kat Intan cos dia ni dah la sgt sweet n baik, and ada plak org buat camni kat dia.. T_T

So here, in support of my b2b friend.. I will make sure this news spread like wildfire.. bukan untuk mengaibkan, but untuk beri pengajaran..
you dont mess with my friends!! (eceh mcm citer Zohan plak..hehe)

NOTE TO ALL: 
Don't ever dare stealing someone else's work and claim as yours..! Dah pulak siap buat business lak tu!grrrr..mmg nak kena bakor...!




 inilah bukti2 nyeaaa... ni pun xsemua cos Intan ckp dia xde access.. maybe kena block? Intan dah bagi loveletter kat dia..but xtau la camner kan, ternanti2 gak update dari Intan nie...hopefully Hamba Allah tu sedar diri, mintak maaf and buang la pics yg bukan dia punye tu.. kalau nak buat business, tunjuk la kehebatan n kekreatifan hasil kerja anda sendri... buat portfolio dulu..hish malu lah~~ budak UITM plak tu...! T_T

So gals, to those yg kot2 yg rasa familiar ngan Hamba Allah ni punye page (ketika nak carik fabric handbouquet vendor) sila lah tlg bagi se-das kat dia..Yang dah tau story, silalah support our friend Intan Norazam!
 
Lagi sekali saye ingin mengatakan bahawa post ini
bukan untuk mengaibkan, but untuk beri pengajaran..


Ok sekian terima kaseyyyyy...daaa~
 

meowluv~

7 comments:

intan said...

Hai dear, thanksssssss a lot for the entry.

Si beliau ini tak minta maaf pon.. End up dia remove je page fb dia tu. Her name is Nab*h*n Fatimah.. korang boleh la teka ye. Sedih sebab sama-sama melayu cani.

But still, orang boleh judge hasil kerja i kan. so cheersss!

Mawar Fadzil said...

UGH GERAMNYA orang yang buat mcm ni!! seriously, nak dapat rezeki tapi buat cara haram, lagi baik tak payah. u shld just disclose who it is la supaya orang tau. hurm..

Qiela said...

renee, betul tu! orang macam ni x boleh nak bagi muka sangat. sure dia baca entri u ni kan,

anyway,
i loveeeee every single things about ur wedding! love loveee so much!!

adore u! a.k.a siti nurhaliza :)

cik senah said...

renee : :) hurmm.. cik senah dah baca entry berkenaan hal nih di blog intan seniri.. kesian sgt.. bkn apa..cik senah pun one of her customer's gak.. dr segi gambaq y ditempek kat page si polan tue.. mmg terkejut ungka jugak arr kan..coz..cik senah kenai yg itu hasil tgn pn. intan norazam yg berseni itu.. apa2 pun..baguih gak arr renee dedahkan perihal hal ini di blog renee supaya..bakal2 pelanggan dia tidak TERTIPU..yalah..belum tentu si NF tue menghasilkan fabric & felt HB sepertimana yg dibuat oleh intan kan..? hasil tgn manusia pastinya berbeza..coz itukan anugerah yg Allah Taala bg kat seseorg.. :) mcm ayaq tgn memasak gak lahh.. :) hehe..cemana kita follow step2 memasak dalam kitab masakan arr..belom tentu rasanya/hasilnya sama macam chef tersebut kannn..? :)

intan : alahai..langsung tak mintak maap kat awak ya..? haru sungguh lah org laghu tue.. :( p.s : takpa lah..dgn pendedahan di blog awak dan di blog pn. renee nih..insyaallah..terbongkaq sudah kerja tak berapa nk elok si NF ituu.. :) dan akan lebih ramai bakal kastemer intan nnt.. :)

Jan@Afzan said...

ishhh...tak baiknye orang tuh. Nak buat bisness, tapi guna orang punya pic. ishh.. klu lah I ni Intan, memang lah sangat marah..

tak baik tul lah. tipu customer lah mcm tuh. ish2x

miszatie said...

hah atie pun read about dis..melampau btol!.saman jeee!

Syima Syaz said...

taik sungguh beliau (ok emo....)