Friday, March 4, 2016

*WEDDING TIPS* Petua Berseri Di Hari Kahwin (Baca Sampai Abes)

Salam Jumaat my loveliessssss.....

Sape reader Oh bulan! angkat tangan!!! 
Sape ada baca post yang pasal ni..

Nak Nampak Berseri Bak Bidadari Masa Hari Perkahwinan? Ini Rahsia Yang Ramai Orang Tak Tahu


Bila baca..ehhhh nape mcm kenal jeee... tapi post tu tak amek whole post ngan gambar..dia amek notes.. bila baca ok la tutup..

tuptup tgk malam tu, ahkak jumie kite ni update kat FB dia..rupanye post dia dah di'viral'kan and xde nak bagi credit punsss.. ape daaa.. nak glamer biar la sama2 glamer kan..gicheww..

Ni ha yg ahkak jumienye post.. 
Korang click la LINK tu and baca k.. mmg post dari kakjumie kowttttt... 

OK LA. actually bukan nak cakap pasal tak credit nih..hehheehe.. I PONNN nak tambah laaa lagi satu tips dan 'rahsia'kunun untuk gojes dan berseri di Wedding korang.. saje2 nak share, harapnye bermanfaatlah kepada bakal2 ye.. untuk bukan bakal2 pun voley jeeee kalau nak menggorjeskan diri.. utk pompuans bleh..laki2 pun blehhh...

NI HA DIAAAAA...

VENISCY & GLUTAX
apakah bendaalah nie??? ni la supplement yg paling hot di kalangan2 artis skang nieeee.. xyah nak makan macam2, terus inject jeeeee!

Eh Selamat ke? 
Insyallah selamat.. cos dia mcm vitamin C je yang boleh bagi kulit cerah berseri gebus gebas... artis2 skang guna ni jerrr..xde nye dorang nak susah payah nak makan supplement2 yg berbulan2 nak nampak hasilnye.. Yang ni inject je terus zasss blinkblink uolss.. haaaa ayat xleh blah..haha ;p

COP! bukan inject sendri tau.. kena gi clinic yang sah utk inject yer...




Kalau ada yg berkemampuan ada extra budget, boleh la try..

Takde budget? Haa ni ada lagi satu.. bleh beli pastu share2 laa ngan akak2 mak2 abg adik..hehee

Nak explain pon payah cos i bukan duta product2 nie.hahaaa. ni iklan tak berbayar dan i x disponsor.. tapiiii mmg nak try nih! sejak beranaks mmg mcm tak berseri langsung..muka ngan kulit sedih! tgh menabung je nih.. ehehe..

So sape2 yg nak menggorjeskan diri, silalah visit IG nih.. bleh deal ngan ownernye kak OYA yang gorges.. bile seller gojes lagi bleh percaya product nih..tul x..hehehe



Macam2 lagi product ada..tapi yang i mention tadi kira yg paling larisss and hot la.. nak gojes cepat kan? I tau sgt laaaa ramai jee kita2 ni especially brides suke sgt buat keje2 last minute kan..hahaa.. kalau da xsempat nak prep diri, boleh la inject jeeee... TAPI ni bukan botox tauuu... abes i kena kecam nanti jual botox..hahaaa..

Ok tu jer nak share.. selamat 'BERSERI' yeee..

daaaa~~~~





meowluv~

5 comments:

BeFabulousForever -BFF- said...

TQSM renee..for your advertisement..
love u!..

شركة المثالية said...


شركة تنظيف منازل بالخبر

تاج للخدمات المنزلية said...




شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المجالس بالجبيل
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالدمام
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالخير
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالقطيف
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام

تاج للخدمات المنزلية said...


شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء

شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر
شركة الماسة لمكافحة الحشرات بالدمام

تاج للخدمات المنزلية said...



شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف