Friday, February 19, 2016

HELLO


HELLO,
It's me...
eceyy fefeeling Adele laks..hehe

intro harus lah kena la gempak.. mcm harian metro, tp isi ape je..hahaa ;p


Apa khabarrrrrrr sumerrrrrrrrrrr....!!
hopefully sumer sihat2 hendaknyerrrrr.. Hahaa yarabi lama giler x update blog weyyy.. RINDU GILER VAVI nak berblog tauuu.. tapi jap, ade lagi ke org baca blog ni? huhuuuuuuuuuuuuuuuuu *krikkrik* T_T

Rase mcm nak start active balik, tapi tu la asyik2 konon2 je semangat..pastu hampehhhhhhhhhh.. mcm2 la alasan..tp sumer alasan yg legit..hehehee.. ;p

1. Blogspot kena block kat office - hahahaaa padan muka tak?? dulu2 tu rajin sbb xkena block..now kena block acanerrrr?? xkan nak blogging pakai phone lak..xpuassss..

2. Sejak ada anak ni kannnn, paham2 laaaa.. TV pon jarang weyyy tgk.. bayar je astro mahal2 tapiiiiiiiiiii *nangis kat bucu katil*

3. FREE TIME is precious - Kalau kat umah tu, kalau ada masa free sikit tu kira da PRECIOUS GILER VAVI da.. serious! Kalau baby tido, and sumer keje umah siap.. dpt 10min tido tu da kira nikmatnyeeeeeee.....

4. Research mode : OFF selamanya
Dulu2 amboi semangat berkobar kalau nak research pasal kawen, baby, etc etc.. pastu sharing is caring kat blog kan.. skang nih??? mode tu da off selamanya.. hahaaaa... skang ni main tanye2 je kat org lain.. mood tu skali skala je ada..haha ;p

Ok la nak chow, saje nak warm up balik blog..hhaha..
Kalau (kalau ye) ada reader yg (sudi) singgah ni, do drop your comments! so kalau ada sambutan bleh la active balik blog nih..kalau takde krikkrik je la kot.. ;p

OK daaaaa~~~

meowluv~

1 comment:

nurul harnani kasmari said...

Assalam renee. I am coming n comment. Keep blogging. Insyaallah