Friday, February 19, 2016

HAPPY 4TH ANNIVERSARY!!

Salam hiiiii..

Ingat lagi dulu before kawen, bile post pasal hubby mesti mushy2 loveydovey sgt222 kan..sampai muntah hijau uols baca..hahaaa..

Da kawen ni, mcm kurang laaa..tapi masih la ada muntah hijau tu..
Skang ni? ermm post sket2 je dah la...nanti kang ada yg nyampah bukan muntah hijau, terus koma rasenye..hahaaaaa

4years, mcm xsangka lak so fast time flies.. hehee... Happy Anniversary my meowgagah sayang! I LOVE U SO MUCHIEEEEE....

*shared from IG*

Dear hubby.. 
Another year of togetherness.. 
Another year of adventures.. 
Another year of discoveries.. 
Another year of hardships.. 
Another year of love and happiness.. 
This year's anniversary marks a year for us as parents.. im glad that we experienced our many 'firsts' together raising our lil princess @melissasofeababy We've been through ups and downs and im still glad and proud to be by your side.. semoga jodoh kita kekal hingga ke jannah..dan semoga kita diberkati dan dilimpahkan rezeki..aminn.. love u to the end.. happy 4th anniversary my sayang..

*ni plak hubby nye wish*

Bismillahirrahmannirrahim... 
Alhamdulillah,sampai kita ke tahun ke 4 bersama serta dikurniakan juga Melissa sofea yg ditunggu-tunggu selama ini. terima kasih kerana menjadi isteri,kawan,mama selama 4tahun ini.semoga kita sentiasa dirahmati & dilimpahkan lagi rezeki. Love u mama & Melissa sofea ๐Ÿ‘ช๐Ÿ’๐Ÿ’ HAPPY 4TH ANNIVERSARY !!!


*syahdu japs*
I kalau bab2 ni mmg syahdu...especially part jadi mama tu.. sbb..sobs.. sape2 yg ada follow and tau my condition tu maybe tau nape.. sobsssssss.....

OK NEXT~

Anniversary celebration?
1st Year - PD
2nd Year - Langkawi
3rd Year - Duk kat hospital sbb baby dah acah2 nak kuar
4th Year - Dinner dekat2 umah je... T_T 

Mula2 mmg nak plan pegi holiday somewhere, or saje2 stay 1 night kat hotel dekat2 ke kan sbb ada 2minggu long weekend.. tapi in the end, takpe laaaa baik kumpul duit buat kenduri@bday party baby...anak tu lagi penting and special, sampai sanggup okehh.. so both decided and agreed, x celebrate and no gifts.. so no heart feelings, gichewwww.. haha mak terima dengan hari yg pasrah dan redhoo *nangis bucu katil* hahaaa kidding..i sebenarnye ok je sbb da niat utk anak kan..hehe. Makanye makan dinner pon dekat2 jeee, tu pon impromptu plan.. takde nak makeup2 ke apeee..

Venue : Wood & Steel (Subang branch)
Review : Ambience best+cool, furniture dia cantik2 but kalau nak lepak lama2 or romantico mmg sory la.. sbb x comfy sgt.. nak ke sandar kat besi2 lama2? sofa2 ada la tp utk lepak2 la, nak mkn x sesuwei.. u all gi la baru tau kot, i nak explain pon susah..hehee... Food? ermmmmm ok je..
Kitorang order burger, pasta, bruschetta (ni boleh diterima) ngan daim cake (x menjadi).. so review kitorang tentang food dorang SO-SO. .sorry! eh mcm bleh buat lagu korea lak.. SO-SO Sorry..SO-SO sorry.. eh ;p

ohoiiii pucatnye mukaa..xbermaya langsungggg..huhuuu T_T
baju pon tshirt rock2 lusuh je

Thanks meowsayangku for the dinner..sempoi pon sempoi laa it's ok.. bersyukur ada wifey mcm i ni tau..x demand2.. hahaa.. ;p

 Ni je pics yg snap..hahaa.. takde wefie wefie sgt dah.. hahahaaa.. hampeh sgt.. T_T sape2 yg 4th year yg masih lovey-dovey sampai muntah darah kira hebat la..hahahaaa..



meowluv~

No comments: