Tuesday, February 11, 2014

CELEBRATING OUR 2ND ANNIVERSARY


Meow.. :)

Had our anniversary dinner yesterday..
Rase romanticoooo sgt2.. Aaawhh~~
*Yarabi gediks tetiba*

So yesterday was our anniversary, at first we were planning to celebrate kat rumah chomel kami je ala2 anniversary Is AMY Teng.. hubby la yg excited nak buat "surprise ala2 tak surprise romantic dinner".. dia mcm biase la mmg semangat nak masak..i ON je..hehe.. ;)

Tapi last2 tak jadik.. Sebab the month before i dah pikir jauh da.. i rase mcm xkan jadik je plan nie, sbb jatuh on working monday kan... 
dah plak after CNY..hoh confirm stuck in jam kaw2.. 
so i senyap2 beli valentine's promotion kat Livingsocial. Terjumpa yg best kat Grand Dorsett Subang sbb validity until april so kalau tak guna pun xde  la rugi sbb still voley pakai  bulan2 depan kan..

So last week both of us had a discussion mana nak celebrate.. Tgh2 discuss tu hubby tiba2 ckp, kalau u nak secret2 surprise ke ape2 xyah la baik bgtau so xkelamkabut ke ape. atleast boleh prepare bile dah tau.. 

AIKS macam tauuu je? Ceh~
So i let him know la yg i ada beli voucher dinner tu..huhu..

And so here we are celebrating our dinner kat Grand Dorsett..
Ala biase2 je xmahal pown, u all godek2 la kat groupon or livingsocial tu berlambak je valentine's promo so u all can figure out how much i spent.. xdenye nak lavish sgt cos kami ni budget je memanjang..
janji HOTEL..hahahaaaaaaaa

Thanks to Grand Dorsett Subang for the superb hospitality.. siap bagi meja yg romantico gitu..  Ala2 candlelight tapi without the cande T_T
Food so-so can improve la, dah hubby kan chef so mcm2 la pandangan dia for every each dish..haha. Paling sweet dorang bagi cake untuk kitorang.. walaupun xbrape sedap and spelling out tapi xpe kami appreciate sgt222.. hehe.. ;)


Here's the best part of the night.. 
Oops sorry bukan niat nak menunjuk, i just wanna share my happiness tau :) 

Yeay dpt hadiah from my meowgagah.. ahmagad i sgt excited and sukaaa sgt sbb jarang2 gile dpt hadiah2 camni..hehe.. Ce korang baca my previous entries jarang kot kan bab2 hadiah ni.haaa kannn.. Before ni slalu tgk org beli Pandora sana sini, i follow2 la gak tapi x mampu nak beli.. kira i ni ketinggalan la gak kan..haha. Thanks sayang i sukaa sgt... sowy i xde hadiah utk u..sbb dah bagi masa bday last year..hahaa.. 
Kira dinner ni la hadiah i..hehee.. ;p



Thank you all for the lovely wishes and prayers..terharu tgk ramai gile wish :)

 Happy Anniversary to us..!!
This is just the beginning, our journey is still a long way to go...
Semoga jodoh kami berkekalan n bahagia selamanyaa...Amin.. :)
Luv u so muchie meowmeowshayang.. :)

Tak sabar for our hornymoon in 18days!!! arghhhhh... ;p



meowluv~

2 comments:

S. Faezah said...

happy anniversary renee :)
hubby awak chef? bestnya!!hehe

nurul harnani said...

WAHHHH happy for u dear. nanie tumpang gembira dgn celebration awk.

semoga cinta semakin berkembang