Friday, January 18, 2013

*IDEA* Super Sweetness!

Meowning..!!

Just a quick post... i was blogwalking yesterday and saw this..!!

omgeeee how sweet is this?? ballerina inspired handbouquet..soft pink and soft tulle... oh mak jemahhh sweet giler sampai kena diabetes okeyy..!! hehee.. ade tak brides out there nak try camni?? kalau implement this idea untuk hantaran pon super sweet and gorgeous kan..?? somebody pls ask me to do this for ur wedding..!! haha.. ;)


another idea yg teringin nak buat is all baby breath bouquet or hantaran..pergh mesti sweet giler... please someone please hire me to this idea...... ;p


haippp jgn tiru okeh, so far blum nampak lagi hantaran yg letak soft colour+tulle and hantaran all babybreath.. ;p heheee... deco ade la, tapi hantaran xde...

okay tu jer..daaaa~~~


meowluv~

18 comments:

Ann@zanyra said...

cantikk n sweet...sbaik dh kawin, kalau xmmg nak hire ni:)

Nurul said...

i ade pk nk buat tp belum confirm lg nmpk mcm cantik n soft je

Fana | Aqim said...

cantik!! kite pernah nampak hantaran guna babybreath..memang nice!! sweet! :)

Cheida_Mymee said...

sis ada buat x bunga bulat untuk letakkan dekat kepala.. hihihi

eddany @ WE said...

alahaiii sweett sgt kot~ asal masa wedding aritu tak terpk nk buat hantaran cenggini eh hehehe btw thanks for sharing renee... :)

I.Q.W.A said...

cantiknya yang 1st tu .. kalau nak buat tu awk charge berapa rm ?

Anis_Apis said...

teringat my handbouquet for nikah and sanding pakai baby's breath...love it soooo much :P

Renee Meow said...

ann@zanyra♥kann.. kahwin la lagi dear..hahaaa ;p

nurul♥kan dear...cairrrr...

fana♥wah yeke....hahaha perasan tul i, rupanya dah ada org buat..hahaa ;p

Renee Meow said...

cheida♥ada dear.. please email me ya? maernee@gmail.com. i tungguuuuu... ;p

Renee Meow said...

eddany♥i pon x terpikir kot time wedding...isk..heheee

Renee Meow said...

I.Q.W.A♥ cantik n sweet kan dear... email me bleh? maernee@gmail.com. i tungguuuu... ;)

Renee Meow said...

jamme♥haaaa i teringat ur hb sgt cantik n dreamy pakai babybreath..!! nak edit la post i letak pic u eh?heheeee... ;)

Alang said...

oh maaan kak renee!!mmg dah lama gila jatuh cinta dgn baby breath ni~
tp wedding saya lambaat lg, maybe hujung tahun..tak brani nak book ape2 lg..huhu..tp nak jugak tanya quotation for baby breath..email me?
atikahhatta@gmail.com

anis suryanie said...

sweet n kiut miut gitu babybreath tuh.. hehehe.. :) kompem kena kencing manis nanti

ada mokhtar said...

Sweetnye... Grrrrggg geram.. Hehehe

FarizAtie said...

Renee cantiknyaa..atie ske sgt tgk ni..^_^

Kate Khyru said...

omgosh renee lama gila i xtgk blog u. totally love the flowers! we had d same idea! I seriously inlove with those baby breath and I have the same pics too in my folder! n baru nak menceburi bidang hantaran, coz I love flowers so muchhh~ waaa!

Lolita said...

Hi sis,

Googling pasal hand bouquet and found your found. nak quotation for baby breath bouquet tu. Email me chastelyme@gmail.com.

Thanks,
Fiza