Friday, January 4, 2013

BRIDES GATH @ 3rd FEB @ Flora Terrace

Calling all brides@ex-brides@vendors..!!

Here ye..here ye....!!

There's gonna be a gath aka an event for alll of u gals organized by our lovely

Here it is..!!

BLOGGER BRIDES GATHERING
sooo jom la dtg yer.. xkisah la u all silent reader ke, stalker ke, ex-bride yg dah basi ke, bride-to-be ke, vendor ke (kot2 nak sponsor? ;p)... jgn maree...heheee ;p

marilah meriahkan gath ini dgn gelak ketawa, discuss n gossip2 psl wedding, games, tutorials, share albums, makan2, camswhoring, n macam2 la activity... yang penting gath ini adalah untuk beramah mesra n merapatkan silaturrahim antara kite semua. GITU ;p

Le Details

PRICE : RM50/person (Boleh bring along partner/sape2 je) 
eh tetibe je nak letak pic duit....sape nak? ;p

 
WHEN : 3rd Feb 2013 (sunday)
 
WHERE : The uber-chic cafe, FLORA TERRACE @ HAMPSHIRE PLACE
 here are some of the venue photos... L-O-V-E IT!!! 

I ade bace zimie punye post pasal gath ni (HERE), yang menariknyeeour organizer aka Farah Yasmin tgh deal dgn vendors/sponsor to participate.. antaranye DREEMIKA, RADIUSITE, NATURACTOR COLLECTION, CREATIVE GENIUS PRINTABLES, MARLYNNS CAKES , IZYAN MASTERCHEF, shawl stylist seperti AISHAH AMIN, SHEA RASOL n beberapa make up artist (LIZA SAIDATULNISA dan lain2)..daaaannn juge yours truly..ehem2 kofkof.. hehee ;p tapi x confirm lagi la yer...kalau ada sambutan (more than 50people) then insyaAllah semua2 ini akan berjaya di realisasikan..ecewah ayat.. :D

For more information, payment matter, sponsors, etc, etc..
Please SMS/EMAIL
012-285 4181 (Farah) farahfabulouz8@gmail.com
012- 239 2884 (Waty) ctnurwatysamsudin@gmail.com



 
 JOMJOMJOMMMMM.... Like i said, xkisah la sape2 bleh join... Walaupon pada asal ni dari FB Group 'Bride To be 2012", tapi i rase yg lain2 pon gak join, especially group "NCOL" cos sama2 bride kan.... both group ade yg ex-bride yg byk pengalaman, and also ade yg bride-to-be yg perlu dapatkan pengalaman..ecewahh GITU.. ;p heheee.... yang ex-brides yg ade biz2 berkaitan dgn wedding tu, bleh la join as vendors... bleh promote biz anda.. Insyallah i aka {RMww} juga akan join sebagai vendor..
tapi tak confirm lagi takut rushing2 le plak..
(dlm hati nakkk join sgt22 cos jumpe korangs!).. hehe.. ;)

So ok bebeh, tu aje yg nak share...kot2 bleh menang gift IKEA kan..hahaaa... korang2 share la info ni kat blog and spread the love.. mane tau dpt IKEA gift kan..best woo..Owh, sebelum i luper, LAST DATE ADALAH 10JAN yer....

ok dears, daaaa~~~



 
 comel x save-the-date ni?? heheheee.. ;p *sempat lagik*


 meowluv~

6 comments:

Zimie said...

sangat sangat comelssss la STD tu renee.hihi i x sempat buat gambar.jom2 gather kat sana.u doa2 la i boleh dtg k

FY said...

thanks for the lovely entry Renee!! hope to see u on that day!

CtNurwaty Samsudin said...

Yeayyy!! Jomsss~ i pon baru up the entry! Renee u yg design that save the date eh? I curikkk masuk dlm blog utk promote. Hikhik

DalilaMian said...

aarghhhh nk pegiiii..but too bad i will not be around..next event plsssss???

Norhazrina Abdul Hamid said...

cant wait to meet up with all of u!

FarizAtie said...

yeayy Renee ada...boley sembang2..^_^