Friday, August 10, 2012

HAPPY HALFAYEARSARY...! ;p

Meow..!

p/s enterframe kejap : oh sorry lupa nak update pasal symptoms2 haritu....  i terlupa nak test voley x?hehehee... tgk la nanti weekend ni kot.. pray for meeeee.....! :)

*ok sambung balik*
*WARNING-ENTRY JIWANG*

happy friday babessss...mesti sumer happy cos weekend cuti bleh raya shopping? vetul x?? hehee.. kalau terserempak dont forget to say hello ya.. ;)

Ouh, do u know that today is our 6 monthiversary? 
*ceh ape da soalan-dah sah2 kat title dah tulis situ..harhar*
It's been 6 months since we got hitched on 10.2.12.. 
wow it's half a year..!! So i can also call it "HALFAYEARSARY"..hehe ;p
xsangka mcm sekejap jer dah 6bulan berlalu.. hope the next months,years,decades,centuries (wah hidup beratus tahun?) we will be togeder forever and ever and ever..heehheee.. 

Happy 6 MONTHIVERSARY@HALFAYEARSARY my sweetheart...!! 

thanks for being a supergoodhusband..thanks for being gagah (hep utk bacaan yg dah kawen jer ;p), thanks for ur pengorbanan, thanks for being there for me, thanks for ur support, thanks for taking care of me, thanks for your love... Our 6months journey so far has been very delightful and funny..hehe.. biarlah kita susah sama2, that will make our relationship stronger.. hopefully sumernyer dipermudahkan..aminn....

Here's a quote for you...
shayangdiashangatshangat... 
Leeeeerrrrfffffffffffffyeuuuuuuuuuuuuuuushomuchiieeee.... *hugs*

"Ya Allah, panjangkan lah jodoh kami sehingga ke akhir hayat kami, kuatkan ikatan kasih sayang antara kami, kurniakan kami zuriat yg soleh dan solehah, murahkan lah rezeki kami dan permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah..dekatkan kami dengan kebaikan dan jauhi kami dengan kejahatan.. Sesungguhnya Kau maha kuasa atas tiap-tiap sesuatu..sesungguhnya engkau maha mengetahui ape yg terbaik buat kami...amin~ "

repeat - >"kurniakan kami zuriat yg soleh dan solehah..."
really hoping to have ur baby my love... :) Ya Allah murahkan lah rezeki kami untuk mendapatkan cahayamata.. 
 that sweet moment.. :)

Yay xsabar malam ni kitorang gi ngedate kat Chili's... heeeee...walaupun appetite xseberapa dibulan puasa ni, tapi nak rase excited jugak..hehee ;p

Thanks for reading sampai leleh air idung..heheheeee.. toldcha it's a very jiwang post.. ;p


meowluv~

7 comments:

FY said...

selamat ulangseparuhtahun Renee n hubby!! semoga panjang umur dan murah rezeki..insyaAllah

Jan@Afzan said...

wow, kejap je kan dah 6 bulan. Semoga sentiasa bahagia dan kekal bahagia dunia & akhirat. Dikurniakan anak comel & gagah2! :D..
sentiasa berdoa dan bertawakal..

Sweet Emotion said...

semoga reene & suami bahagia hingga ke syurga & dikurniakan zuriat yg membawa ke syurga.. insyaallah.. ^_^

Zimie said...

aw romantis.cepat test tau.nak tau gak result hihi.

Hazz Nieza said...

Happy HalfaYearSary Renee!! ;)

aishah amin said...

awww..Happy Half-A-Year-Sary Renee! tehee!:))

xx

Anonymous said...

Hi there,

suggest you do the test soon. sooner the better. dont want to risk not knowing that you are pregnant and then nanti you makan benda benda yg harmful for early phase of pregnancy mcm oysters, lala and coffee