Wednesday, April 6, 2011

❤ WORDLESS WEDNESDAY ❤


The pengantins and the bakal pengantins.. teeheehee.. :">

 
the bakals... :3




meowluv~

Renee meow
http://reneemeow.blogspot.com
http://reneemeowwedding.blogspot.com
http://reneemeowshop.blogspot.com

10 comments:

~ NANA ~ said...

ade aura pengantin dah tu :P

YanaMIB said...

wah jd pengapit ye..ai ahad ni pn jd pengapit jugak..hehe~

cik senah said...

alolo..tomeynya dia dan meowgagah diaaa.. :) hehe..

p.s : suka gambaq hat last skali.. :)

Hunny Kitty said...

haha nyomeyyyyyyyy

Sarah Samsudin said...

haha..comelnyaaaaaaa

http://sarasamsudin.blogspot.com

Renee Meow said...

nana❤hehe hopefully aura berkekalan smpai next year.. auw~~ hehe

yana❤gudluck dear! i ngan my meowgagah jadi pengantin rase mcm kelakar lak cos kitorang borak2 kat atas pentas tu..ehhehe

ciksenah❤haha tq dear..maluew i.. tqtq..comel sbb bulat, kalau xbulat confirm xcomel..haha ;p

syahoney❤hehe tq dear *blush*

sarah❤haha tq dear.. comel dgn makeup touch sara yg chun..!!! u alls sila amek sara as MUA okay.. :D


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

AnEs said...

renee..i jatuh hati la kat pelamin dia..nak tanya u boleh tak? kain backdrop tu kain ape ye? satin ke? sukeee sangat!

Renee Meow said...

Anes❤kain backdrop tu mcm kain ala2 shantung je i tgk.. dia agak tebal n kurang berkilat mcm satin.. tp xtau exactly kain ape dear.. pelamin ni dari bridal butik famous kat klang..tp ermm..i xrecommend dorang la dear.. kalau nak tau nanti i akan wat post about dis kay.. ;) tp kalau u nak tau gak email me maernee@gmail.com


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Bulan Bintang said...

oh sweet sgt both of u :D

Renee Meow said...

bulanbintang❤oh tq dear..!! :D

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com