Thursday, April 14, 2011

CONTEST : FREE PHOTOSHOOT FOR PRE & POST WEDDING FROM CAPTURA STUDIO

Meowning all humans..!

Renee Meow has arrived.. haha how geeky was dat.. xde keje kan..intro pun macam ayam.. Ok fast entry, since my M+E pics xsampai2 lagi.. maka saje nak share ngan u all contest yg menarik nie.. tq cik put for highlighting this contest to us. seriously rugi kalau x join..checkout la CAPTURA STUDIO punye works...seriously chantek..!! i love style2 camtu...huhu.... Kalau x ok xdenye i nak join2 nie.. So marilah join ramai2 yer..  

Here are my entries (dia ckp bleh hantar 1-2 entry i pun send 2entries!) hehe..


Entry 1
 

Entry 2


Hah ape lagi? Cepat vote ok! wah mcm paksa je..haha ayat tu main2 kay. Sape2 yg sudi sila-lah vote+like my entry ya.. korang kan baik, murah hati, chantek, gorgeous, etc, etc (bodek dulu utk meraih vote..haha) Mane la tau rejeki kawen this year melimpah2..seperti cik Kina kite?? hehe.. Doa2kan yer.. Amin....!

U alls yg lain xjoin lagi... hurry up and join..! :D Details below :-



CAPTURA STUDIO FREE PHOTOSHOOT FOR PRE & POST WEDDING. 
TERMS AND CONDITIONS APPLY!!


1 Post Wedding & 1 Pre Wedding Giving Away

Terbuka kepada semua pasangan termasuk 'previous customer & future customer'untuk mendapat peluang sesi Pre Wedding dan Post Wedding secara PERCUMA
bergantung kepada syarat-syarat yang telah ditentukan oleh pihak Captura Studio.

syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut.

- penyertaan terbahagi kepada 2 iaitu pre wedding(belum berkahwin) dan post wedding(sudah berkahwin)
- kedua-dua pasangan berperwatakkan menarik dan ceria.
- telah 'likes' page CAPTURA STUDIO di facebook.
- sedia bekerjasama dgn pihak kami sebelum/semasa/selepas sesi photoshoot dijalankan.

cara-cara penyertaan.
- meng'upload' gambar bersama dengan tajuk 'the sweetest moment together' di page facebook CAPTURA STUDIO.
- gambar akan dinilai berdasarkan 'moment' sahaja, gambar yang kabur dan gelap BOLEH DITERIMA.
- peserta di benarkan untuk menghantar 1 atau 2 gambar SAHAJA.


PENENTUAN PEMENANG : 20% DARIPADA PIHAK CAPTURA STUDIO DAN 80% BERGANTUNG KEPADA 'LIKES' TERBANYAK.

* tarikh utk sesi photoshoot adalah bergantung kepada pihak kami dan tempat adalah di kawasan pilihan pemenang.

TARIKH TUTUP ADALAH PADA 30APRIL2011.
UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA BERTANYA DI RUANGAN COMMENT.TERIMA KASIH.

HOW TO SHARE :
type dekat caption bila nak share gambaq kat page anda.
'hye vote for me. like this page http://www.facebook.com/capturastudio
then like my photo
(put link for ur photo here)
See More

8 comments:

~ NANA ~ said...

gud luck dear!

fira. said...

whoaa.. dpt both is it? pre & post? dh la the artwork awesome2! nk try jgak la.. thnks for the info renee..

lind said...

uihh santek2 gambar dia.. gudlak!

didieadila said...

gud luck renee! ;)

farahfatihah said...

ramai nyer yg join contest ni..good luck babe

zimie said...

support u! vote dah. ;)

mizzura said...

comel..

good luck!

|Make-Up Artist Tak Mekap Artis Je|

Hidayati Farhan said...

gudlak ye. saya xleh nak join2 contest ni nnt xleh nk tido mlm sbb pk nk menang. kahkahkah