Monday, April 15, 2013

HEART SHAPED BALLOONS!

 Meowmeow...!! 

OMG tetiba nak ter-excited lebey kan...

ehheeehee i tgh looking for mother's day deals and then i ternampak ni haaa kat ILOVEDISCOUNTS.MY..
 
HEART SHAPED BALLOONS..!! RM50 for 150 only okeehh (i think murah le tu kot)..

 
i think it's very222 the berbaloi, and boleh buat macam2 la with these balloons tau..

1. PRE WEDDING
2. BRIDAL SHOWER / HEN NIGHT
3. POST WEDDING
4. PROPOSAL (for guys)
5. VALENTINE'S DAY (simpan sampai next year atau sampai lebam)
3. WEDDING pon boleh gak.. letak kat each guest table ke, kat pokok ke, bagi flower girls pegang ke, tak pun untuk photobooth ke..mana2 la nak letak.. kalau utk garden wedding laggiii best kan... *winkwink* ;)

eii macam2 lagi la dlm kepala i ni..hehee... 
 

 
im sooooo gonna borong balloons nie..hehee.
 
ni i copy paste from ILOVEDISCOUNTS.MY

click HERE to direct page

Package comes with 150 pieces, a ribbon and even a pump so you get to give your lungs a rest. This amazing deal gets you:
Heart-shaped Balloons Package
Pearly-Lustre Colour (Pink, Purple, Red)
Size: 10 inch

Includes:
Balloons x 150
Ribbon x 1
Inflator pump x 1
 

ok part pump tu agak kureng cos lagi best buat balloon ngan helium gas utk apungkan balloons tu...i guess this part u have to go somewhere to get the gas thingy done..sewa ade kot? ntah la x buat research lagi..heee...

Mari kite borong..!! daa~

 
meowluv~

8 comments:

idahMOMOE said...

Pretty and cute at the same time! Hehe

Hunny Kitty said...

comel..i selalu beli kat kedai jual belon tapi jenuh nak niupnya

ct cucubi said...

comellah.. tp kne kire budget dlu br boleh beli.. huhu

Mr & Mrs Sallehudin said...

Murah jugak laa rm50 for 150 unit...

dhiera said...

wahh.. so cute! mari fikir apa boleh buat dgn itu ballon~

Miss Dilla said...

wuuaaaa....nk ngs ni..xsempat bli..deal dh abes...bru tgk blog awk renee :((((

*mmg nk sgt balloon nih utk decor ms wedding nt..sobs..sobss

cha said...

enee banyaknya i tertinggal entry u. i tot u dh lama tak update blog

Sakura IsPink said...

Kat mane nk beli kt kl ni