Friday, March 4, 2016

*WEDDING TIPS* Petua Berseri Di Hari Kahwin (Baca Sampai Abes)

Salam Jumaat my loveliessssss.....

Sape reader Oh bulan! angkat tangan!!! 
Sape ada baca post yang pasal ni..

Nak Nampak Berseri Bak Bidadari Masa Hari Perkahwinan? Ini Rahsia Yang Ramai Orang Tak Tahu


Bila baca..ehhhh nape mcm kenal jeee... tapi post tu tak amek whole post ngan gambar..dia amek notes.. bila baca ok la tutup..

tuptup tgk malam tu, ahkak jumie kite ni update kat FB dia..rupanye post dia dah di'viral'kan and xde nak bagi credit punsss.. ape daaa.. nak glamer biar la sama2 glamer kan..gicheww..

Ni ha yg ahkak jumienye post.. 
Korang click la LINK tu and baca k.. mmg post dari kakjumie kowttttt... 

OK LA. actually bukan nak cakap pasal tak credit nih..hehheehe.. I PONNN nak tambah laaa lagi satu tips dan 'rahsia'kunun untuk gojes dan berseri di Wedding korang.. saje2 nak share, harapnye bermanfaatlah kepada bakal2 ye.. untuk bukan bakal2 pun voley jeeee kalau nak menggorjeskan diri.. utk pompuans bleh..laki2 pun blehhh...

NI HA DIAAAAA...

VENISCY & GLUTAX
apakah bendaalah nie??? ni la supplement yg paling hot di kalangan2 artis skang nieeee.. xyah nak makan macam2, terus inject jeeeee!

Eh Selamat ke? 
Insyallah selamat.. cos dia mcm vitamin C je yang boleh bagi kulit cerah berseri gebus gebas... artis2 skang guna ni jerrr..xde nye dorang nak susah payah nak makan supplement2 yg berbulan2 nak nampak hasilnye.. Yang ni inject je terus zasss blinkblink uolss.. haaaa ayat xleh blah..haha ;p

COP! bukan inject sendri tau.. kena gi clinic yang sah utk inject yer...




Kalau ada yg berkemampuan ada extra budget, boleh la try..

Takde budget? Haa ni ada lagi satu.. bleh beli pastu share2 laa ngan akak2 mak2 abg adik..hehee

Nak explain pon payah cos i bukan duta product2 nie.hahaaa. ni iklan tak berbayar dan i x disponsor.. tapiiii mmg nak try nih! sejak beranaks mmg mcm tak berseri langsung..muka ngan kulit sedih! tgh menabung je nih.. ehehe..

So sape2 yg nak menggorjeskan diri, silalah visit IG nih.. bleh deal ngan ownernye kak OYA yang gorges.. bile seller gojes lagi bleh percaya product nih..tul x..hehehe



Macam2 lagi product ada..tapi yang i mention tadi kira yg paling larisss and hot la.. nak gojes cepat kan? I tau sgt laaaa ramai jee kita2 ni especially brides suke sgt buat keje2 last minute kan..hahaa.. kalau da xsempat nak prep diri, boleh la inject jeeee... TAPI ni bukan botox tauuu... abes i kena kecam nanti jual botox..hahaaa..

Ok tu jer nak share.. selamat 'BERSERI' yeee..

daaaa~~~~





meowluv~

24 comments:

BeFabulousForever -BFF- said...

TQSM renee..for your advertisement..
love u!..

شركة المثالية said...


شركة تنظيف منازل بالخبر

تاج للخدمات المنزلية said...




شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المجالس بالجبيل
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالدمام
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالخير
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالقطيف
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام

تاج للخدمات المنزلية said...


شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء

شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر
شركة الماسة لمكافحة الحشرات بالدمام

تاج للخدمات المنزلية said...



شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف

سمر محمد على said...

شركة تنظيف بالخبر ارخص
شركة تنظيف سجاد بالخبر ارخص
ارخص شركة تنظيف كنب بالخبر
ارخص شركة تنظيف موكيت بالخبر
ارخص شركة تنظيف مجالس بالخبر
ارخص شركة مكافحة حشرات بالخبر

شركة ركن الأمانة للخدمات المنزلية said...

شركة تنظيف شركة ركن الأمانة تعد من أفضل شركات التنظيف بالمنطقة الجنوبية بالمملكة العربية السعودية شركة تنظيف منازل وبيوت وشقق وفلل وكنب وسجاد تعد أفضل شركة تنظيف والبكم بعض من خدمات الشركة المتميزة التي تقدمها نظافة بالبخار وتنظيف عام
شركة تنظيف خزانات بجازان
شركة تنظيف خزانات بابها
شركة تنظيف ببيشة
شركة تنظيف بابها
شركة تنظيف بخميس مشيط
شركة تنظيف بنجران
شركة تنظيف مجالس بابها
شركة تنظيف منازل بابها
شركة تنظيف كنب بخميس مشيط

شركة تنظيف منازل بخميس مشيط



bams wijaya said...

produknya pas nih buat yang mau nikah, untuk harganya berapa ya?

blogindo said...

produknya kyaknya bagus, untuk harganya berapa ya?

brittanymlemay said...

Please share more like that. mississauga locksmith services

Loan Offer said...

Dearest Esteems,

We are Offering best Global Financial Service rendered to the general public with maximum satisfaction,maximum risk free. Do not miss this opportunity. Join the most trusted financial institution and secure a legitimate financial empowerment to add meaning to your life/business.

Contact Dr. James Eric Firm via
Email: fastloanoffer34@gmail.com
https://urgentloanoffer22.blogspot.com/
Whatsapp +918929509036
Best Regards,
Dr. James Eric.
Executive Investment
Consultant./Mediator/Facilitator

gazzgazz said...

perkawinan memang moment penting yang harus di abadikan, kenangan demi kenangan akan selalu terabadikan

خدمات تسويق الكتروني said...

شركة تسويق الكتروني
شركة تسويق الكتروني جدة
تصميم هوية تجارية
خدمات تسويق الكتروني
شركة تسويق اون لاين

بكجات سفر said...

مكاتب سياحية في جدة
مكاتب استخراج تأشيرات
تأشيرة شنغن
برامج سياحية
بكجات سفر

Unknown said...

takipçi satın al
instagram takipçi satın al
https://www.takipcikenti.com

Unknown said...

Al Rayyan is a city in Qatar located to the west of Doha. The settlement was named Al Rayyan owing to the sweetness of the water found in its depths.
Al Rayyan is well-known for its large agricultural fields and many water wells.
It is considered the primary seat of Qatar's administration since it houses most of the princely headquarters, such as the Emirate's Ruler's Council and the royal family's palaces.
Al Rayyan City in Qatar has the following landmarks:
Qatar's Aspire Sports City, which includes Al Rayyan, Al Sadd, Al Sailiya, and Muaither, is home to some of the country's most well-known soccer clubs, including Al Rayyan, Al Sadd, Al Sailiya, and Majahet.
The Qatar Foundation for Education, Science, and Community Development in Al Rayyan also includes a number of additional projects, such as Education City, which houses a number of the foundation's affiliated institutions and institutes.

https://www.fluffyhavanese.com/ said...

I got too much interesting stuff on your blog. I guess I am not the only one having all the enjoyment here! Keep up the good work.
havanese dogs for sale
havanese puppies for sale
havanese puppies for sale near me

https://www.fluffyhavanese.com/ said...

havanese puppy for sale
havanese puppy for sale near me

https://www.fluffyhavanese.com/ said...


havanese for sale
teacup havanese puppy for sale
havanese dog for sale

https://www.fluffyhavanese.com/ said...

teacup havanese puppy
black havanese puppy for sale
havanese puppy for sale

https://www.fluffyhavanese.com/ said...

mini havanese puppy
chocolate havanese puppy for sale
toy havanese puppy

https://www.fluffyhavanese.com/ said...

havanese puppy

Music Audio said...

Enjoyed a lot while reading this amazing article this was very informative & knowledgeable content on this blog thanx for sharing such an amazing article. best seedbox

Sammy White said...


Totally loved your article. Looking forward to see more more from you. Meanwhile feel free to surf through my website while i give your blog a read.
welcome to Newsome frenchies
where to buy french bulldog puppies
frenchies bulldog puppies
in Australia

Nice & Informative Blog ! We offer welcome to Mila bulldogs. Check it out!...
puppies for sale near me
British bulldog puppies for sale
where to buy